Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
wwenigma
üzenetére
"Ugyanaz"
Nyilván ugyanaz mint a ruszki VPN kulcs. Mindegy hanyagolom a témát, csak segíteni akartam. (Ott van Lacki több mint 500 értékeléssel pl pár órája upolt, mellette meg még minimum négy ember, akik ma upoltak és 10k-ért adják. Aki meg akarja olcsón venni a játékot PC-re, az meg is veszi nem orosz site-okon böngész pár száz ft minuszért)
-
Ra's al Ghul
senior tag
válasz
wwenigma
üzenetére
Szia!
Azt lehet tudni, hogy a 27014:27050 és a 27000:27031 portok mire szolgálnak?
Én ez alapján nyitottam ki a portokat és minden faszán megy, PC-n és PS4-en is. -
mcwolf79
veterán
válasz
wwenigma
üzenetére
Hát amiket írnak a neten az alapján te vagy a kisebbség.
Amúgy PC-n mi újság a csalókkal. Van tapasztalat arról, hogy mennyire jellemző a jelenlètük? Mondjuk ki van kapcsolva a cross platform, így is van elég játékos box-on. Csak eddig nem mertem bekapcsolni. Nem az egeresek miatt, azoktól nem félek. De lelőhetetlen csalóval nem kívánok találkozni.oriic:
Én sógorral szoktam játszani Xbox one x-en. De eddig maximum annyi volt , hogy szètdobott minket. Fagyni egyszer sem fagyott. -
Csokishurka
őstag
válasz
wwenigma
üzenetére
Öm a játék telepítése előtt (hogy legyen 175 Gb hely) kikapcsoltam a virtuális memóriát mivel ovlastam hogy 16Gb-nál fölösleges lennie mert az kb elég mindenre.
Ezt akkor sürgősen kapcsoljam vissza és lehet megoldódnak a gondjaim?
Mert az a furi hogy nem eszi meg 100%ban a memóriát. -
-
Laby
őstag
válasz
wwenigma
üzenetére
Istenem de egyszerű egy ember vagy...
2 pontot elfoglaltunk (mind a kettőnél ott voltam) majd ha rálátok mind a két pontra és tudom védeni, ráadásul lőni azokat akik próbálnak eljutni odáig akkor mi a tökömért mennék a 3. pontért el hogyha betudom védeni a 2 pontot és nyerünk?
Nektek mindenki kemper fsz, vagy csaló fsz, shotgun fsz, smg tunk fsz, lmg fsz, vagy csipa fsz. Nektek csak az jó hogyha fogok egy nullás assault fegyót és megállás nélkül cél nélkül rohanok előre? Nagyon okos játékosok lehettek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck
- Battlefield 6
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Star Wars rajongók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Call of Duty: Black Ops 7
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- iPhone 16 128GB récezöld 6 hónapos gyönyörű! Akkumlátor 99%! 2026 május 23-ig Apple garancia!
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- Újszerű Lenovo Legion Go 8APU1 eladó/Ryzen Z1 Extreme/512GB SSD/8.8 2560x1440 144Hz/ beszámítás van
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad 1 15AMN7! AMD 7120U / 4GB / 128 SSD
- Bontatlan Steam Deck 512GB OLED + Dokkoló + 512 GB memóriakártya
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Corsair MM350 pro XL egérpad, új
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

De nekem csak 4/4 van, neked 8/16