Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BITBOYS
addikt
válasz
stilo18
üzenetére
Valóban az
Akik csak snipereznek (ax50/hdr) és csillogó optikát használnak velük szemben az esetek 90%-ban én jövök ki győztesen. Nem egyszerű játszani vele, de ha megszokta az ember tényleg élvezet használni
Bár ami azt illeti közelharcra nem igazán használnám, mert kifingatnak egy pillanat alatt
-
Xaels
félisten
válasz
stilo18
üzenetére
Köszi. Az elmúlt 2 patch óta egyre nehezebben sikerül érvényesülni. Rengetegszer van olyan, hogy a többiek is csak értetlenkednek amikor nézik, hogy halok meg. A lagg miatt simán nyert szitukban borulok el, a ládák meg folyamatosan kibasznak velem és ami mostanában nagyon bosszant, hogy ránézésre kiesik valami használható majd átváltozik valami szarkupacra. Tegnap mondjuk 2-t sikerült nyerni, 2 különböző csapattal.
-
Pro!Petya
addikt
válasz
stilo18
üzenetére
"SBMM is besorol majd valahova."
Addig örüljön míg a SBMM nem szól bele mert utána minden lesz csak nem happy, mikor majd kötelezően el kell veszítenie jó pár meccsett!!
Ez szerintem az egyik legrosszabb dolog az egész játékban.
Ilyenkor az ember hozhatja élete legjobb formáját akkor is veszíteni fog mert kap majd afk társakat vagy annyira kezdőket akik csak hátráltatják és az enemy természetesen meg klasszisokkal jobb.
BF után nekem is frusztráló még mindig mert ott konstans toppos voltam de akkor annak volt súlya és nyert a csapat , itt hiába van 2X annyi pontom / confirmem / foglalt pontom stb stb egyedül mint az egész csapatnak.... ha veszíteni kell veszíteni fogsz, mert ha egy ilyet ne adj isten mégis csak le carryzel akkor utána jönnek sorra az olyan meccsek amit az enemy már kapásból 100-150 fraggel vezet. -
Xaels
félisten
válasz
stilo18
üzenetére
A pinget nem lehet befolyásolni, itt sem az a baj hanem a szar P2P kapcsolat, hogy egyik körben ugandában van a szerver, a következőben németben, míg azután lehet 3. kontinensen. Erre jön a lagkomp meg kitudja mi. Anno dediszerveres időkben játszottam 0 pinggel is amikor én voltam a szerver...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC - HP ProDesk 405 G4 DM / Ryzen 5 PRO 2400GE / DDR4 / NVMe / HDMI / több db / számla
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

, igazából engem az zavar, hogy minden ZÖLD és az árnyékok sötétkékek...
(nem szokott , csak hébe hóba )