Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
CrossPlay-hez annyit, hogy egy vegyes csapattal szoktunk SD-ni és ma is full PC-s volt az ellencsapat egérrel a lobby szerint. 6-5-re nyertünk, de máskor is volt ilyen és 1-2 esetet kivéve ritkán van olyan érzésem, hogy esélytelen. Gunfight-ot is játszottunk 3v3-ast és az első aki lelépett pont a PC-s volt.
-
KaitouP
nagyúr
Nem zavar, hozzáad a játék grafikai élményéhez. Kísérleti jelleggel próbáltam az elején blur nélkül is, vizsgálva azt hogy az ellenfelek láthatóságán javít-e, végül pedig örömmel konstatáltam hogy nem, ígyis-úgyis látom az ellenfelet, szóval mehetett a blur vissza.
Ez nem az a mennyiség ami zavaró lenne. Az igazán zavaró mennyiségű (vagy minőségű) motion blur-al annak idején a Crysis Warhead rendelkezett, na az nagyon túl volt tolva.
-
dombi81
senior tag
Semmire nem való a 155 challenge, így túl van bonyolítva. Tudod mire jó ez? A skill nélküli játékosok placebojára. Azaz, muszáj, hogy a "feladatok" teljesítésével hozzájuk idomuljanak a jobb játékosok. Így a gyengébb reflexxel megáldott illető is úgy érzi, tud valamit, miközben: nem. Ugye ezt nem kell magyaráznom?
-
BusinessGuy
őstag
Pontosan ugyan úgy felesleges mint az őrült szintezés. Arra jó hogy akinek ettől áll az epénisz villogtassa, de semmi nincs mögötte csak játékidő. Ettől nem leszel bajnok, isten, sem semmi. Egy 0 perces jobb skillel rendelkező játékos ugyan úgy szét fog alázni...Nem is értem azokat akik ezért játszanak, nem erről kéne szólni a játéknak...
Kb annyi értelme van mint minden nap beülni egy autóba és kocsikázni. Na nem azért mert szeretsz kocsikázni vagy mert mész valahova, hanem azért hogy legyen a kocsiba kilóméter hogy aztán mutogasd micsoda istencsászár vagy hogy neked 1 millió kilóméter van a kocsiban...Pont mint shipmentre járni hogy maxolj mindent és legyen überfestés a fegyvereken. Epénisz növelés. Aztán jön a habzò szájú kilépegetés, cheaterezés,camperezés ha mesés arzenáloddal kitörölheted mert egy "senki" aki a játékélményért játszik és lefossa a szinteket festéseket agybafőbe lelő... Sokan úgy érzik ez mutatja a skill-t...Nem nem mutat semmit csak hogy elvetemült vagy aki maxolni akart.
-
Laby
őstag
Nincs nagy gond, de ennyi pénzt azért nem akarok eltapsolni rá. Naiv voltam és azt hittem hogy külön pénzért meglehet venni ezt a csomagot és az sem kerül 3000ft-nál többe. Ez van, elengedtem a témát, eddig sem költöttem 6000 forintot egy karakterért + meg két csillámpónis festésért, most is eltudom engedni.
-
Sanyi.il
aktív tag
Nyinya + oriic, köszönöm! Nem bírtam ki végül, megvettem a Battle pass-os verziót. Játszottam is pár órát, i7 7700 + 1080 Ti superclocked, nagyon babán fut
becsatlakoznék ha szoktatok együtt játszani esténként. Elvileg a battlenet-es nevem: iNfhy
De lehet mögé rakott pár karaktert, majd este megnézem
-
KaitouP
nagyúr
Én meg világéltemben a Tactical beállítást használtam...
Így tudsz a leggyorsabban lefeküdni az ellenfél pofája előtt, és jóesetben mire ő eszmél hogy a földön fekszel, te már kilőtted. Mondjuk az elmúlt két részben valamennyit lassítottak a fekvés sebességén, Ghosts-ban például sokkal kifizetődőbb volt így játszani.
-
-
BandiHUN
veterán
Alap

Jól passzol a mangás fegyóhoz
Egyébként csak azt meg a mangás Odent vettem meg,a többi nem mozgat.Főleghogy a többi OP is nyílik ki szépen most,mert kaptak új skint,és még egy percet se szingliztem vagy coopoztam,jó ötlet volt,hogy ami nincs meg,az is megnyílik,ha jön hozzá új skin,seasonból is,nem csak véve.Más,kis "okosság" a meele killhez,akinek nem megy: A point blank killeket is odaszámolja,amikor az ellenség nagyon közel van,és úgy van lelőve,még gyorsabb is nekifutkosni az embereknek,és bumm.Kivégzésbe is beleszámolja.
-
-
-
Acheron
őstag
Szép. Hosszabb ideig csak így lehet talpon maradni, ha hátulról fedezve van egyébként másodpercekben mérhető egy - egy élet.Tegnap én is kipróbáltam a Shipment pályát, első alkalommal pillanatok alatt ledaráltak (valami 20 death mínusz), másodszorra már jóval kisebbel megúsztam, de ezzel együtt sem lett kedvenc. Szerintem is zsúfolt, ezért egyelőre nálam inkább Skipment, mint Shipment (hacsak épp nem nagy hentelésre vágyom)
A Vacant viszont nem lett rossz, szokni kell még picinyt. Emellett számomra is meglepő módon hiányoltam a Shoothouse pályát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Építő/felújító topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Iqos cigaretta
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Bár annyira nem is szörnyű, de valóban nem az igazi.
Amikor először megláttam az óriásképernyőn, mondom WTF, ez eddig nem volt itt.