Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
GAbre
veterán
Gratulálok nekik,gép restart kellett,hogy jól működjön a játék,nem tudom miért,de oks.
Rámegyek coop-ra.
-Meghalok,spawn ejtőernyő nyit,mire leérek vmi már halott vagyok.
-Következő kör ejtőernyő nyit leérek az előző életem előtti löszer azaz 9 db golyó volt.
-Nah következő élet ejtőernyő helikopterhez esek,beszállok instant 4 enemy fekvés.
-Ok,következő spaw,lőszer nélkül....
És itt zártam be a játékot!
-
-
Működnek .Jelenleg 8900Ft egy kulcs. Tegnap és ma 2-2 kulcsot segítettem aktiválni és előtte egyet és azóta is mennek . Akik az első napon vettek azok is játszanak még a fórumán az eladott 1000+ kulcsbol kettő volt hibás .Közben elkezdték árulni az RTX kuponokat is ,de érdekes módon picit drágábban mint a kulcsok .
Akik rámírtak és vettek azok sem panaszkodtak még .
-
Highground
aktív tag
Nyugi, ezzel mind én is tisztában vagyok. Bár hozzáteszem marhára nem hat meg. Pont nem sajnálom "szegény" Activision-t aki a 137. bőrt húzza le a franchise-ról. Vagy az IW-t aki a 234. bőrt húzza le az engine-ről, mondván akkor "nem lesz cod feeling" ha új motort csinálnak hozzá. Activision-ről még annyit, hogy nézd meg milyen áron árulja az ezer éves játékait eredetiben... A BO2-3 még mindig 60 eur, a 10 éves MW2 20 eur... Még a nagyobb steam sale-eknél se viszik túlzásba az akciózást. Szóval a legutolsó kiadó akit megsajnálnék ha pénzügyileg "megkárosul". Ha már ilyen empatikus oldalról közelíted meg a dolgot.
Arról nem is beszélve, hogy nyilván a legbiztosabb ha ilyen kulcsokat egy 0-os profilra teszel föl. Mi is ezt csináltuk anno azt hiszem BO-al. És ha gebasz van akkor max az a játék ugrik. -
Highground
aktív tag
Nem hiszem... Ha legit RU kulcsok akkor nem nagyon tudják. Hogy szűrik ki, hogy ki az aki "csaló"? 2019-ben már nem is olyan szürreális, hogy éppen Moszkvában "nyaralsz" (inkább telelsz) és meglátod milyen olcsó ott az új cod (vagy az ott élő ismerősöd ajándékba veszi neked ott). Megveszed, felmész battle.net-re, beregeled, teló elrak. Másnap du. repcsire föl, go home, play cod. Megszabják minimum mennyi időnek kell eltelnie a kulcs regelése, és a battle.net app elindítása között?
Minimum x óra?
Nem tudják ezeket a kulcsokat külön kezelni, szerintem. Sok ottani Orosz is megszívhatná akkor. Na de persze akkor eleve nem legit kulcsokat osztogatnak... akkor lehet! Sőt, akkor valószínű 
-
venom8888
őstag
Ebben igazat adok. Azt mond mar meg nekem hogy mi a kulonbseg a Loudout kozott es az Assault,Ghost,Heavy support karakterek kozott? Mert amikor ra megyek pl Assault ra, ott nincs fegyver valasztasi lehetoseg,csak bedob a jatekba, de Loudout ban valaszthatok vegyvereket,es fel is szerelhetem oket. Azok a fegyverek miert nincsennek benne Pl az Assaultnal,vagy miert nem valaszthatok fegyver Asaultnal,hanem bbead egy Burst fegyvert,es csokolom.
-
venom8888
őstag
Nagyon bajos az a platform, folyamatosan olvasom azt a forumot is. Allandoan az amperokbol,meg a ram beallitas,meg a voltok, meg ilyenekbol allnak ki. Intel kell, oszerakod es megy. Es Gamingre meg mindig az Intel a jobb. Nem mind1 hogy 5Ghz en megy a procid,vagy 4.4Ghz en Ryzennel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1 humoros
- OTP Bank topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bittorrent topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i7-1165G7 / 16GB / 512GB SSD EU billentyűzet
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini PC - HP ProDesk 405 G4 DM / Ryzen 5 PRO 2400GE / DDR4 / NVMe / HDMI / több db / számla
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Egyszer ilyen is van.

Bár legalább számolja, amit épp csinálok, de hihetetlen, hogy minden nap bugosak ezek a vackok.