Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2859) mcwolf79


mcwolf79
veterán

Hat elnèzve az itteni hsz.-eket nem bántam meg, hogy otthagytam a PC-s pöcegödröt. 😒Tavaly ugyanez volt a BO4-gyel is. Sajna ha "felhőtlen" szórakozás a COD-dal, akkor konzol. És ne gyertek a behalt Xbox-szal, egyetlen ember irta Reddit-en, szóval lehet hogy nagy kamu, vagy így is,ugy is behalt volna a box. Nekem egyszer volt dev hibakódom induláskor, amugy semmi.

A játékról:
Single-t még nem toltam végig, de ameddig jutottam kicsit lagymatag. Az előző COD-ok intenzívebbek voltak.

Multi:
Most vagyok 52-es szintű. Tetszik maga a játékmenet, a bug-ok nem.olyan vészesek, hogy rombolnák a játèkmenetet. Jók a jelen korabeli fegyverek, változatos a felhozatal.
Amivel nem vagyok megelégedve,az a pályák száma és minősége. 2-3 van , ami tényleg jó és karakteres pálya. Anno a COD 4-ben szinte mind jó volt, és volt karaktere. Itt a legtöbb olyan semmilyen. A palace map túl nagy , ha az egyik csapat beveszi az épületet, akkor állóháború alakul ki. Nekem a londoni pálya sem tetszik, túl nagy benne a katyvasz.
Technikai oldalról nekem onex-en nincs vele bajom. Többnyire hozza a 60 fps-t. A bètában a ground war azért beesett 60 alá, itt még nem próbáltam, hogy hogy fut.

Szóval nekem eddig egy 8 körüli a produktum , de nagyon ráfèr mèg pár map a jobbik fajtából.

Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.