Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2738) KaitouP


KaitouP
veterán

Szép estét Topiklakók! :)

Valamennyi új jelentkezőt tegnap óta felvettem a játékoslistára. :) Továbbra is nézzétek meg, hogy minden egyes adat stimmel-e, korrekció esetén bátran forduljatok hozzám itt, de leginkább privátban! :) (Könnyebb figyelembe venni a kéréseket.)

Az illetékes fórumtársakkal egyeztetve sikerült intézni egy "hivatalos", Prohardveres Discord szervert is, dedikáltan a Call of Duty: Modern Warfare játékhoz. A szerverhez már a N@idia fórumtárs által linkelt, következő linken csatlakozhattok: [link] Ez a link a topik összefoglalóba is bekerült, egyelőre a játékoslistában találjátok meg, de egy külön hozzászólást is nyitok neki.

Szerk.: (10.28.) Csak külön hozzászólást nyitottam neki, így átláthatóbb. :)

Kérlek benneteket, hogy ha szóba kerül valamelyik fórumtárs (akár új, vagy régi) által szóba kerül, hogy csinálhatnánk Discord szervert, vagy érdeklődés van egy ilyen szerver iránt, mindenképpen kommunikáljátok felé a már elkészített, hivatalos szerverünket! A Discord szerveren is működök adminként, de bátran forduljatok N@idia fórumtárshoz is a szerverrel kapcsolatban!

Mindenfajta egyéb, a topikot érintő kéréssel bátran forduljatok hozzám, csak legyetek türelemmel, mindenkinek igyekszek válaszolni. :R

[ Szerkesztve ]

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.