Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22015) Laby válasza nyul105 (#21979) üzenetére


Laby
senior tag

+(#21977) Evil Snowman

Mintha nem is ugyan azzal a játékkal játszanánk. Grau volt idő amikor tényleg nagyon jó fegyver volt, talán túl jó is, bár attól hogy valaki azzal ment még önmagában nem váltotta meg a világot. Azóta viszont teljesen visszavették. Mindig mindenki jön ezzel az idióta OP dumával. Mi az hogy mindenki azzal megy? Nem is látok már szinte senkinél Grau-t.
Állítom, hogy Grau, Kilo, M4, M13, Ram7, CR-56, AN-94, PKM, Bruen (ha akarnék tudnék még ide sorolni) fegyverek között annyira kicsi a különbség, hogy aki jól játszik bármelyikkel pont ugyan annyiszor lő le, mint a másikkal. Minimális különbségek vannak, de mindegyik fegyvert be lehet jól állítani, hozzá lehet alakítani a játékstílusod, és mindegyikkel ugyan olyan hatékony lehetsz.

Aki meg a Shotgun-ok miatt reklamál...még is mit vártok? Hogy a Shotgun 10 méteren belül ne legyen hatékonyabb, mint egy assault? Arra az egyre jó, hogy közelharcba nyerjen, és nyer is. Ha ott is azt akarjátok hogy egy assault nyerjen, akkor mi a tökömre lehetne használni a fegyvert? Mindennek van előnye, és hátránya.
Engem is tud idegesíteni, de főleg az volt zavaró, amikor a szezon 5-ben Origin volt a földön 3 méterenként, és leugrás utáni 5 percben minden ajtóba várt valaki vele, de mióta nincs a földön egyáltalán nem zavaró.

Szerintem a jelenlegi 2 új fegyver közül nincs egyáltalán indokolatlanul túlhúzott fegyver.

AS Val-ba csak a bugos erős lőszer ami túlzó, jelenleg átviszi a világ összes falát (szó szerint) amit nyilván lejavítanak hamarosan.
SR-1-nek meg a 0 bullet drop-ja, és hogy 500 méteren sem kell elé lőni a mozgó embernek az sikerült félre a többi sniper-hez képest.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.