Hirdetés

2024. április 17., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22012) AAntii válasza lowzor (#22009) üzenetére


AAntii
őstag

Ha a jelenlegi originből indulunk ki és a két patchcsel korábbiból, akkor sose.
Érteni vélem, hogy sokan nem szeretnek ugyanazzal a fegyverrel menni 100 órákat ezért minden patchben kell új meta, de jó lenne, ha a többi fegyvert nem dominálná ennyire.
A többség azzal nyomul, de mivel annyira jól nem tud célozni, így leginkább kempelve, na ez az ami még jobban tönkreteszi a játékot.
Kíváncsi volnék hogyan működik a játék netes, lagcompos része is, mert ma voltam olyan körön, hogy az ellenfél közel 30 ponttal alázta az egész bandát (tdm), az ellenfélnél a lista elején lévő srác az említett sniperrel "egyhitelte" aki élt és mozgott, majd 50-2x-nél mintha más játék kezdődött volna és a végén "csak" 5 ponttal kaptunk ki úgy, hogy a világbajnok fiatalember is visszatért a földi létformába. Mindez egy olyan pályán, ahol egy-egy spawnfordulat nem jelent szinte semmit. Összességében kiadja azt a statot, amit az ember gondolna magának, de az a játékélményt nagyban rontja, hogy mindig szerepel a képletben egy bráner és csak az változik, hogy éppen melyik oldalán állsz, függetlenül attól, hogy milyen formában vagy.
A quados plundernél jó lenne, ha felnyomnák a pénzlimitet, gondolom nem csak én vagyok vele úgy, hogy plunderezni nem 5 perces körökben szeretnék.

"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.