Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1793) Laby válasza Csokishurka (#1792) üzenetére


Laby
senior tag

Régen (10-15 éve) nekem is elég volt ennyi, de teljesen más volt akkor minden. Manapság habár utálom a csilli-villi bugyutaságokat, de nekem igen is sokat dob a játékon hogyha küldetésekkel plusz feladatokat is kapok és ezzel plusz célokjaim vannak amiket szeretnék elérni. Önmagában public szerveren TDM vagy HQ...stb. is nagyon jó és szórakoztató, de arra én hamarabb ráunok mintha küldetésekkel extrázva van még a játék.

WW2-ben pont ez a Sturngewehr pottyant először nekem, büdös nagy mázlim volt vele. :D Ennek ellenére volt több fegyver amire fél évig-évig vártam mire lejött és idegesítő volt hogy sosem jön, még is igyekeztem minden esetben gyűjteni minél több dobozt hogy több esélyem legyen megszerezni. Ez pedig elég jól jön, hogy folyamatosan van plusz célom játék közben.

Prestige meg oké, lehet hogy tényleg nem 1-2 hét, de legyen 2-3 hónap. Kimaxolod, de már a max szint előtt jóval megvan minden fegyvered, azért az olyan sokat nem ad hozzá, vagy legalábbis korábbi játékoknál nem adott.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.