Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: A kérdés...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
int _tmain(int argc, _TCHAR* argv[])
Akkor ezt felejtsd el!
Ez viszont jó helyette:
int main(int argc, char *argv[])Viszont mivel úgysem használod fel az argumentumokat, ez is elég:
int main()---
system("pause");
Na, már megint...
Ezt is felejtsd el. Ebben a topicban és a sima C-s topicban is már ötvenmilliószor volt szó róla, hogy ez nem jó.
Itt én is leírtam. Akár cin.get() is jó helyette C++ esetén.Szerk.: ja, és tényleg tök felesleges ennyi szart beinclude-olni, amikor nem használod. Mindig csak a szükséges könyvtárakat include-old, ne növeld feleslegesen a kódod és a lefordított fájljaid méretét!
Kód bemásolásakor:
miután beillesztetted a kódodat, jelöld ki, és kattints a Programkód gombra. Így áttekinthető lesz. -
WonderCSabo
félisten
Mivel ahogy látom nem használsz ékezetes karaktereket, teljesen felesleges ide a TCHAR, használj helyette char -t.
Minek includeolsz ennyi cuccot, amikor nem is használod őket?

A system("pause")-t meg felejtsd el, használj helyette vmi más portolható megoldást.A kódot pedig programkód formázással küld be a hszbe.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Path of Exile (ARPG)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen routert?
- Windows 11
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- HP Pavilion 15-bc512nh (Core i7-9750H / 24GB DDR4 / 512GB / GTX1650 4GB / Win11) ÁFA, Garancia
- Huawei SUN-2000 6KTL-L1 napalem inverter eladó
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- HP OMEN X 24' TN 240Hz
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Ezt is felejtsd el. Ebben a topicban és a sima C-s topicban is már ötvenmilliószor volt szó róla, hogy ez nem jó.
Itt