Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• VladimirR

nagyúr

válasz kHalmi #12 üzenetére

1: strategiai jatekkal nem a grafikaja miatt jatszik az ember (szerintem)
    2: mi az, hogy gazdasagi resze nem jo? banyat foglalsz jon az arany, meg vagsz fat - ez van ugye alapbol - de ez boven keves
    emelle meg a hosoddel ha mesz, az is hoz penzt, s nem art exoandolni (ujabb banyat keresni/foglalni) sem
    3: az orkok semmivel nem erosebbek (a tft betajaban eleinte azok voltak, de ennek mar nyoma sincs) - ne azt nezd, hogy egy grunt lever 1 archer-t, hanem mondjuk az, hogy mig te kihozol egy grunt-ot, addig nekem van 2-3 archer-em

bdav: az egysegek menedzselese (egyik kedvenc magyar szavam ;]) igenis fontos - es ez szerintem az sc egyik legnagyobb hatrany a w3-mal szemben - ugyanis ott eleg, ha egy egyseget elkezdessz ontani ugy is tudsz gyozni - w3-ban sokkal inkabb szamit az, hogy milyen jo startega vagy, hogy rendezed az egysegeket tamadaskor, mikor fogod menekulore (sokkal nagyobb eselye van, hogy elmenekulsz, mint sc-ben)
    es a hosok - na ez meg nagyon fontos, hogy jol kezeld - egy jol fejlesztett es jol iranyitott hos akar ketszeres tulerovel szemben is sikerre viheti a seregedet

azt hiszem innen egyertelmu, hogy en a blizzard jatekaira szavazok (bar azon belul igencsak nehez lenne a dontes) :P

egyebkent a blizzard jatekaival az a legnagyobb bajom, hogy raszokik az ember a jo kezelhetosegre, atlathatosagra, s egy etalonkent ott lebeg az egesz a kepe elott - aztan mikor meglatom a generals, az emperor, vagy epp a ground control egysegeit (foleg a gyalogsagot mindharom esetben), akkor azt sem tudom, hogy melyik mi - csillivilli grafika meg minden, de miert nez ki ugyanugy minden?
    a gc2 meg lassu is rettenetesen (mondjuk a masik ketto is, de a gc2 az egyszeruen kezelhetwetlen a lassusaga miatt)
    amellett ezekbol a jatekokbol nekem hianyzik az, hogy tudjam: mi mennyit sebez, mennyi az elete, a pajzsa, mibol minek hany loves kell... - ezeket a blizzard jatekainal mind-mind tokeletesen lehet tudni

Új hozzászólás Aktív témák