Hirdetés
- leslieke
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kHalmi
csendes tag
válasz
Warchief*
üzenetére
Messze nem így van. Az hogy a generals szépen néz ki a war3 meg labdába sem rúghat mellette arról nem én tehetek. Amúgy én nem értelek titeket. Én még soha életemben nem találkoztam a generalsnál könnyebben megtanulható kezeléssel érted SOHA! És akárki akármit mond sztem számit a grafika ha játékmenet gyagyi (pl: war 3)
. A generals azért jó mert lehet hogy a játékmenete nem olyan jó mint másnak de a grafikájában olyan hangulat van hogy engem egyszerüen nem enged. Ja és én inkább játszom a sc-vel vagy rise of natoinsal amik 2d-ek de így is jobbak mint a war3. Tessék példa: a rise of nationsnak sztem szebb a grafja mint a war3-nak mivel a annál rondább 3d grafot nehezen lehetett volna csinálni. Nekem egyátalán nem jött be a war érzés ha már ennyire vitatkoztok akkor én a sc-ra szavazok. A c&c játékok meg nem csili-vilik hanem eszméletlen jól kezelhetőek. Amúgy Red Alert 1 4EVER!
Új hozzászólás Aktív témák
- leslieke
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 PRO MAX Natúr Titánium 256GB Új állapot, dobozában GARANCIÁLIS!
- 9800x3d félkonfig
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
. A generals azért jó mert lehet hogy a játékmenete nem olyan jó mint másnak de a grafikájában olyan hangulat van hogy engem egyszerüen nem enged. Ja és én inkább játszom a sc-vel vagy rise of natoinsal amik 2d-ek de így is jobbak mint a war3. Tessék példa: a rise of nationsnak sztem szebb a grafja mint a war3-nak mivel a annál rondább 3d grafot nehezen lehetett volna csinálni. Nekem egyátalán nem jött be a war érzés ha már ennyire vitatkoztok akkor én a sc-ra szavazok. A c&c játékok meg nem csili-vilik hanem eszméletlen jól kezelhetőek. Amúgy Red Alert 1 4EVER!