Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3716) Yushchenko válasza Sanyabá (#3714) üzenetére


Yushchenko
őstag

Egyébként egyet értek veletek, de gondoljatok bele, hogy ez a tanfolyam milyen jó gyakorlás. Ráadásul olyat is megtanít, amit az OWD nem.
Ez persze nem jelenti azt, hogy az ember tudja is jól alkalmazni, de ez esetben szeretem nagyon megéri frissítő merüléseket venni Gyékényesen, mert nem kérnek sokat a 6 merüléses hétvégéért, és ott biztosan figyelnek arra, amit csinálsz. Szerintem tényleg csak egy a lényeg: hogy ne higgye az ember, hogy "advanced", amíg nincsen meg a kellő gyakorlata.

Egyébként úgy néz ki, hogy nagy nehezen, de sikerül jövőhéten 2 merülést csinálnom Szlovéniában (alapvetően baromi nagy kerülő az eredeti úticéltól, de belepréseltem valahogy a programba). Az egyik parti, a másik hajós lesz, talán valamilyen roncshoz.

Uszony témára visszatérve, amúgy megnéztem a boltban a választékot. A Cressi sub Pro Light egyébként tényleg jónak néz ki, és elég merevnek, de nem tudom, hogy a nagy testemet (190cm, 115kg) mennyire hajtaná meg egy nagyobb áramlásban.
Azt hiszem a Cressi sub Reaction uszonyt úgy reklámozták, hogy "ezt használja Attila is". Ez jó nagynak tűnt, az eladó elmondása szerint szabadtüdős uszonyt butítottak le. Ettől függetlenül nem vettem semmit, mert meg akarom nézni a Mares uszonyokat is, amiket írtatok.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.