Hirdetés

2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3101) Ferdzsoo válasza F-ECT$ (#3100) üzenetére


Ferdzsoo
addikt

Mi sem akartunk hazajönni, de sajnos nem volt más opció. :)
Nem, nagyvadakat nemigen láttunk a teknőscsordákon kívül, azokból rengeteg volt, volt hogy egy merülés alatt 6-7et is láttunk. (különbözőeket) nem ugyanazt többször. :D Mondjuk volt egy bitangnagy sasrája, és a legutolsó merülésen egy majd 1,5m-es óriáskalmár. Nah az nagyon komoly volt. Főleg hogy a társaság fele már le sem jött az utolsó merülésre, így ez nekünk egy kis bónusz volt. :))
Teknősből volt egy akkora mint egy fél autó, nem akartam hinni a szememnek, a guide szerint vagy 150 éves lehetett, és igen ritka az ekkora ott is.

Áramlásban nem volt hiány, én direkt élvezem nekem nagyon bejön, meg kb 8x akkora az élővilág is ahol áramlás van. Jah az óriás jackfish rajokat ki is hagytam, de az ott van a videón is. Totál be lehetett úszni közéjük, az óriási élmény, számomra ott megszűnt tér és idő létezni amikor 4 tonna hal között lebegtünk az áramlásban. leírhatatlan élmény...

De elvileg aminek nagyon kellene örülnünk hogy láttunk egy blue ring octopust is, ami állítólag nagyon nagyon ritka, és még ennél is mérgezőbb... A baj az volt hogy mutogatta a guide a kis szürke 3cm-es micsodát a homokba és közben nagyonnagyon izgatottnak tűnt és láttuk fel van csigázva, de csak akkor fogtuk fel mi is volt az amikor megmozdult és hirtelen brutál lila színe lett a kis méregzsáknak...vigyáztunk vele... :D
Majd a felszínen leközölte hogy 3000 merülésenként jó ha egyet lát az ember.
Szóval így utólag értékelődött fel bennünk a lent látottak...

Cápa, manta, roncsok, ilyesmiknek viszont nyoma sem volt...
Röviden ennyi...

"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.