Hirdetés

2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2747) #24334592 válasza Ferdzsoo (#2746) üzenetére


#24334592
törölt tag

(#2742) deedee: nem 6 merüléses advanced akarok lenni.Hanem egy owd kéne, amivel tudnék hugival merülni.Ő megcsinálta az owd-t, túl van 20 merülésen és szívesen vágna bele az aowd-be, így tudnánk együtt merülni talán?(nemtom a bodynak legalább mekkorának kell lennie)

szerintem vérciki és életveszélyes, ha valaki nincs tisztában a technikával.Igenis tudja kimerítően, h mi mit csinál, mi miért történik (fizikai, biológiai szintig bezárólag).Másképp ez simán vakrepülés :Y

(#2743) F-ECT$ elsőre tényleg csábítónak tűnt, nem is értettem, míg utána nem számoltam én is.huncut marketingtrükk!
Kössz az infót, legalább látom, h mit "kell" megkapnom egy normális tanfolyamon.

(#2744) Peetry nem tudom hogyan válasszak oktatót, senkit sem ismerek.Még a cégek közt sem tudnám eldönteni, h melyik szakmailag OK, melyik kuka...

(#2745) Füge007 :DDD

(#2746) Feree13 hugit látva, azért sejtettem, h a búvárkodás kb. mint a fotózás...De, ha belegondolok, h a két kedvencemet (tengerek + snorkel) össze lehet kötni egy komolyabb formában, akkor miért ne!

Láttam nagyon szép helyekre menő búvártúrákat,a mik önmagukban is kuriúzomszámba mennek (maldív, karib, galapagos), csak ezekkel az a baj, h amíg nincs egy sima owd-m esélyem sincs menni.

2 hét alatt meg lehet csinálni egy owd-t?Régóta tolódik ez a történet, tavasszal mindenképp csak ez lesz kitűzve előttem, hogy megcsináljam.Így évente 2x fogok tudni merülni (nem sok, de úgy szeretném, h mindkettő szafari legyen live a board stílusban 20+ merülésszámmal)

Szerintetek, olyat lehetne, hogy itthon megcsinálom az owd-t, majd vörös tenger 1 hét szafari?Vagy olyat owd-vel még nem lehet?

Nézegettem a divecentert, de nem nagyon ismerem ki magam azon a honlapon :((( (általános kérdezz felelekbe nem akarok beletrollkodni ilyen kezdő kérdésekkel :U )

köszönöm mindenkinek a válaszokat előre is!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.