Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2554) Pompi válasza Sanyabá (#2548) üzenetére


Pompi
MODERÁTOR

Az, hogy valaki 20-30 vagy 50 éves az alapvetően nem határoz meg semmit. Maximum annyit, hogy 50 évesen még jobban igénybe veszi a szervezeted a merülés. Tény, hogy a gyakorlatban válik el sokminden, de azért az elméleti tudást, főleg ebben az esetben én nem hanyagolnám el. Nagyon fontos tudni, hogy mi zajlik az emberben és a környezetében a különböző mélységekben. Nem szabadna annyinak elégnek lennie, hogy a komputer úgyis ott van.

Mindamellett nagyon sok gyakorlati késség elsajátítására is csak OWD és AOWD szinteken kerül sor, nagyon sok olyan feladatot kell végrehajtani, ami segít abban, hogy lent a mélyben stresszhelyzetben nem pánikoljon be az ember, hanem tudjon higgadtan cselekedni.

És akkor arról nem is beszéltem, hogy mekkora felelőtlenség, részedről is és azok részéről is, akik ezt engedik, vezetnek. Az hagyján, hogy normális helyen nem is engednek ilyen kártyával merülni, de gondolj bele mi van akkor, hogy ha valami baj történik lent. Felelőségre vonják a társad, a vezetőd és téged is. A biztosító nem fog fizetni egy kanyit se ha nem a "jogosítványodnak" megfelelő mélységbe merültél. A komputer nem hazudik, már pedig azzal kezdik, hogy az nézik meg. A dekompressziós kamra pedig nem olcsó mulatság. Nem is értem meg, hogy miért jó ezzel "játszani", ahelyett, hogy megszereznél egy igazi nyílt vizí búvár képesítést.

[ Szerkesztve ]

Feel Good Inc.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.