Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1938) Krynn válasza deedee (#1936) üzenetére


Krynn
csendes tag

Oké, akkor nem szóltam :)

Azt, hogy egy apró kellemetlenség mennyire befolyásolni tudja az embert az elején, azt saját és egy velem kezdő esetéből is tudom.
Az első merülési napon 4 vízes gyakorlatunk volt. Egy szabadtüdős és 3 védettvízi. Az első víz alatti gyakorlatnál 2-en mentük a sráccal a vezető oktatóval. Maszkürétés, redókeresés, stb gyakorlatok. Minden jól ment mindkettőnknek, vigyorogva jötttünk ki a víz alól. Aztán a kövi két merülésnél (tervebe csak egy volt, de mivel jól ment, rátoltatak még 1-et, mert másnap úgy is sokan leszünk.) a srác Attila átkerült máshoz én meg maradtam egyedül. Tudni kell hozzá, hogy alapból fejfájós vagyok, keveset is iszom elvileg, és a meleget meg egyálltalán nem bírom, valamint volt egy nyakcsigolyatörésem, tehát a mozgásom és a kondim sem 100-as. Tehát a 3. merülés egyértelmű, hogy megfájdult a fejem, és már nem abban a happy hangulatban telt. Konkrétan 70 bar körül már mondani akartam, hogy menjünk föl, de azért végigcsináltam, mert cikinek éreztem, meg nehogy ezért ne legyen meg a vizsga. Persze így utólag már látom, hogy ha az ember nem érzi jól magát akkor fel kell jönni, mert nehogy nagyobb baj legyen, nem tud úgy koncentrálni, meg úgy se élvezi az ember.
A lényeg, hogy másnap örültem, hogy csak egy merülésünk lesz, a rossz élmény miatt. Viszont az megint nagyon jó volt, meg is dicsértek, tehát a kövi napot már megint nagyon vártam. Nem úgy Attilla. Róla tudni kell, hogy szülinapi meglepétés volt a tanfolyam a feleségétől. Mindenféle előzetes egyeztetés nélkül. Hát lehet én sem örülnék egy tandemugrásnak, bunglejumpingnak. De ugye írtam, hogy az első merülést élvezte, aztán különválltunk. Este már nem beszéltünk, el voltam foglalva a saját kis problémámmal, aztán másnap reggel már nem találtam. Kiderült hazament. Annyit mondot a többieknek, hogy neki ez annyira nem jött be, és úgy is ajándékba kapta. Tehát ebből csak azt akartam kihozni, hogy egy jó élmény után is jöhet valami rossz az elején ami teljesen eltántorít (nem tudom Attillánál mi volt, de biztos volt valami), de az nem szabad hogy kedvedet szegje, mert legközelebb megint jó lesz, és ahogy gyakorolosz a problémák nagy részét úgy is el tudod kerülni, vagy kezelni tudod.
Én szerencsésen elvégeztem a vizsgát még meg is dicséretk. Nekem a mai napig a beöltözzésel és a vízbejutással van a legtöbb gondom, aztán ha nem ér le a lában, akkor már minden ok :))

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.