Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1865) Pompi válasza Krynn (#1864) üzenetére


Pompi
MODERÁTOR

"Made in China, de manapság mi nem az"

Mondjuk pont a rendes fényképezőgépek nem azok ;)

Amúgy ez a foto/video téma egész szubjektív tud lenni, ha neked megfelel akkor használd egészséggel! Szóval nem ellenkezni akarok, csak saját gondolataimat, tapasztalataimat írom.

Én bár "felszínen" nagyon szeretek fotózni, egész korrektnek mondható tükörreflexes szettem van, a víz alatti fotózásról hamar lemondtam, a számomra megfizethető gépek fókusza a víz alatt lassú, vagy álló / lassan mozgó élőlények fotózására alkalmas vagy nagy szerencsével gyorsabban mozgókról is lőhető jó felvétel, de ez ritka. A normális színekhez ráadásul külső vaku kell. Egy ilyen szett egy normális bridge vagy rendes "kompakt" (pl. Canon G vagy S széria) gépet nézve is 2-3 száz ezres kategória, tükörreflexes géppel, meg csak a tok ennyi minimum.

Aztán próbálkoztam videózással, egy Sanyo FullHD kamerával, rendes, hozzá való korrekt tokkal, de feladtam, mert még rengeteget kellett volna költeni világításra, hogy legyenek színek. De mondom elég szubjektív a dolog, mások az elvárásaink (de még én se a NatGeo féle felvételekről beszélek).

[ Szerkesztve ]

Feel Good Inc.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.