Hirdetés

2021. január 25., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1700) YikeSS válasza Füge007 (#1689) üzenetére


YikeSS
tag

Én másként látom a dolgokat, mert én inkább merülök 20 szépet, mint 1 "öszetetteb, dekós merülés"-t. Én nem azért merülök, hogy az nehéz legyen, hanem azért, hogy szép elővilágot lássak közelről.

Monhatjuk úgy is, hogy fun-búvár vagyok, azaz nem érdekel, hogy minél több vizsgám legyen, csak addig a szintig, hogy a mindennapos merülések simán menjenek. Nem érdekel, hogy nehéz merüléseim legyenek, csak azért, hogy elmondhassam olyan is volt. Stb.
Én egyszerűen csak merülni akarok minél többet, minél szebb helyeken, minél több élőlénnyel és pár érdekes, de nem extrém helyen, pl. normál roncsok, pár kissebb barlang, stb.

Ja és mindezt ha lehet hajóról, szafarin, mert úgy kényelmes, és lehetőleg minél távolabb a tömegtől. A szállodából eljárunk merülni oda, hol millió másik hajó is van, állandóan jönni-menni, meg cuccolni, az nekem nagyon nem jön be...

Viszont leírhatnátok, hogy miben más egy "technikai" merülés, ami nem mélymerülés, nem speciális roncs, barlang, stb, hanem egy sima merülés. Télleg érdekelne. Mást láttok? Vagy gyakorlatoztok a vízalatt? Nem nagyon tudom elképzelni, hogy pl. 1 drift dive 1 gyönyörű fal mellett 10 és 35m között miben más nektek? Milyen ez a "más szint" a sima búvárkodás mellett? Mit csináltok másként mint az átlag? Másként nézitek a falat?

mergedes...

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.