Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1696) Pompi válasza F-ECT$ (#1686) üzenetére


Pompi
MODERÁTOR

Azért írtam a 220-at, mert gyors rápillantottam az Aquanauta honlapjára és láttam, hogy nemrég volt északi szafarijuk 217 ezerért, jó ehhez még hozzájön pár apróság, amivel felmegy 230-ra, de tegyük hozzá, hogy ez a túra a Cassiopeia hajóval van, ami jelenleg az egyik legtopposabb hajó.

Jónak ígérkezik a Tirán szafari tényleg. Ha jól tudom tavaly valamiért nem sikerült oda eljutniuk, idén már csak összejön :) Mondjuk én az Abu Nuhas reefnél és a Ras Mohamed részen már 2x jártam, csak a Tiran szoros lenne ami igazán újdonság lenne. A Cassiopeia, mint ahogy az előbb is írtam szuper hajó. Én a testvérén, az Andromédán voltam párszor, de a két hajó nagyon hasonló. Én azóta csak azzal mennék mindenhova, annyira bejött :)

Tavaly novemberben volt egy Brother-Deadalus-Elphinstone túrájuk, amivel sokáig kacérkodtam, de végül nem fért bele az anyagiakba, ezért idénre a májusi Brothers túra lett betervezve, remélem jó lesz. Két éve ugyanilyen tájt voltunk a St.Johnson és annak ellenére, hogy elég rossz időjárás volt, nagyon szép dolgokat láttunk a vízben. Ilyenkor a víz sem olyan meleg még, így nagyobb az esély a nagyobb testű élőlényekkel való találkozásra :)

Feel Good Inc.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.