Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1429) Pompi válasza Füge007 (#1426) üzenetére


Pompi
MODERÁTOR

Én már az út előtt fertőzött voltam, különben tuti nem költöttem volna ennyit felszerelésre :DDD

Az időjárásról. Napközben 30-32 fok körül lehetett, rendszerint délutánra felerősödött a szél, ami rendesen csökkentette a hőérzetet, estére olyan 15 fok körülire csökkenhetett kb. Többször jártam már Egyiptomban, de mindig csak nyáron (május, június, augusztus), most fura volt, hogy farmer és pulóver kellett esténként ;)
Első nap a hajón visszafele annyira hullámzott, hogy a ládáink kőkeményen vándoroltak egyik oldalról a másikra, vigyázni kellett, hogy ne kasználjanak el, és csak egyik dologból a másikba kapaszkodva lehetett közlekedni :)
A vízhőfok lent 26-27 fok volt. De a vízből kijőve nem volt az a nagy kánikula, nem tudtam két merülés között feltöltődni, így én nap vége felé haladva egyre hidegebbnek éreztem lent a vizet, a harmadik merülésen már rendszerint fáztam. Emiatt a következő beszerzés valószínüleg egy csukja lesz majd első körben, állítólag sokat dob.

Amúgy jól bírta mindenki, nem volt semmilyen nem betervezett esemény. Két apró malőr volt, az első drift divenál az egyik srác elfelejtte magával vinni a súlyzsebet, így majdnem otthagyta a hajó. A másik dolgot meg nem is nagyon tudom mi volt, ugyanennél a merülésnél visszafelé dekóznásnál történt, hogy az egyik abszolute kezdő srác súlzsebe egyszercsak a földön landolt, aztán a csapattársai cibálták lefele. Kint már inkább hallgattak a dologról, így nem igazán derült ki, hogy pontosan mi is volt, lényeg, hogy nem végződött rosszul.

Egyébként nem mindenki merült hármat, volt aki csak kettőket, mert volt külön 10 és 15 merüléses csomag, de mi úgy gondoltuk, hogy ha már lúd legyen kövér. Meg volt olyan búvár is aki nem jött ki minden nap.

A videót összevágtam, lett egy durván fél órás anyag, egyelőre HD-ban, meg DVD formátumban van, majd csinálok belőle valami kisebbet. Nem egy National Geographic színvonal :) de első vízalatti próbálkozásnak jó, ezt is tanulni kell, meg nem ártott volna egy vörös szűrő és/vagy egy jó kis világítás, mert így elég kevés a szín, de amatőr, hobby felvételnek tökéletes :DDD

[ Szerkesztve ]

Feel Good Inc.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.