Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1425) Pompi


Pompi
MODERÁTOR

Én kérek elnézést :B

A túra tényleg megvolt már, és szerettem volna egy normális beszámolóval jelentkezni, merülési helyekkel, élményekkel stb. (azóta is nap, mint nap hordom magammal a logbookom), de nem tudtam még rá annyi időt szakítani, mint szerettem volna. Közben megjelent a "hivatalos" élménybeszámoló amit F-ECT$ linkelt is, ezt már csak pár szubjektív dologgal tudom kiegészítni.

Ez volt az első túránk, úgyhogy összehasonlítási alapom nincs. Nagyon jól éreztük magunkat. Nem volt gond a szervezéssel sem, annak ellenére, hogy viszonylag sokan voltunk, összesen 27 búvár volt az útón, kisérőkkel együtt pedig 50 fő közelében jártunk, de ennyien sose voltunk a hajón, a max utasszám olyan 36 körül lehetett, de jól elfértünk, csak a le-fel öltözésnél volt néha egy kis zsufi, főleg amikor drift diva-ra készültünk és mindenki egyszerre öltözött. Malmos Attilával együtt 4 guideunk volt, így átlag 6 fős csoportokban merültünk. Napi 3 merülésünk volt, a reggel fél kilenc körüli kihajózás és a délután 17h körüli sötétedést figyelembe véve eléggé szoros volt a program, volt, hogy alig telt el 1 óra két merülés között. De hát ilyen ez az október vége.

A felszerelésem nagyon jól működött, az ólomöv nélküli merülés nagyon jó :D
Használt nagyon ez a 15 merülés (összesen már 24-nél tartok :) ), napról napra éreztem, hogy minden jobban megy. Attól eltekintve, hogy macerás volt, kellett ez a napi 3 átszerelés is, meglett ebben is egy kis rutin.

Tényleg nagyon jól sikerült az út, a következő remélhetőleg egy hajós szafari lesz, valószínüleg ugyanezzel a csapattal.

Egy kevesett videóztam és fotóztam is, fogok felrakni majd belőle, addig is itt a "hivatalos" képtár.
Külön kiemelném magamat ;) itt és itt :DDD

Feel Good Inc.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.