Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1357) Füge007 válasza F-ECT$ (#1356) üzenetére


Füge007
senior tag

Szia!

Megbeszéltük, hogy mivel külömböző szintű búvárok vannak két csoport lesz. Az első merülési mélysége 10 m körül lesz, oda tartozott Iván is, mi lementünk 25-re. Nézelődünk szépen a sziklafal melett, mikor is csak egyszer szószerint beesett mellém, vadul kapálózva. Na mondom ennek fele sem tréfa, megfogtam a kezét, amivel vadúl uszott, lassan szintre hoztam. Majd megkerestem a horgonykötelet, megfogattam vele, és jeleztem, hogy lassan menjen fel. Nem ellenkezett, sőt kinn még cigivel is megkínált, és megköszönte a segítségemet.. Nem akartam kifigurázni, de úgy láttam ez most neki nem megy. Mondjuk az ő merülésvezetőjét jól seggbe kellett volna rúgni, mert neki kutya kötelessége vigyázni a csoportjára.

Gardac-ban voltunk, ez a Makarska rivérán van, lenn délen.
Merülőhelyek: Potopyeni brod, Tanka ponda, Vrvye-Gardac

A víz 18 méter alatt nagyon hideg volt 16-18 fok, nagyon éreztem a csukja hiányát. Igaza van az oktatómnak, a következő lépés egy száraz ruha beszerzése lesz. Azzal meg van oldva hová mit veszek fel.

Az ár 300 Kuna/merülés a kisérőnek 50 Kuna/fő. Mivel többet merültem így a kisérőimnek ingyen volt. Ha mégtöbbet megyek lehet még olcsóbb lett volna, de a barátnőmmel nem akartam balhézni, 3 napot kértem tőle, így 6 merülés fért bele.

Füge

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.