Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1351) F-ECT$ válasza Pompi (#1350) üzenetére


F-ECT$
titán

Persze, értettem, hogy mire gondolt, csak továbbvittem. A tanfolyamok + a felszerelés tekinthető egyszeri beruházásnak (persze kis túlzással, mert azért hiába vigyázol rá, a saját is tönkremegy egy idő után), de ezekhez képest egy nagyságrenddel többe kerülnek a túrák.

Viszont ha veszel egy főszezonos 4*-os hoteles 1 hetes üdülést akárhova, akkor kb ugyanezért az árért kijön egy elő/utószezonos 3*-os hoteles búvártúra a búvárkodással együtt is.

Vagy gondolhatsz arra is, hogy ha elmész valahová nyaralni, akkor X-be kerül az utazás + szállás + kaja + pia. Ha az adott helyen bármit akarsz csinálni a tengerparton döglésen kívül, akkor az pénzbe kerül. 1 napi nem a tengerparton döglés ára szintén összemérhető 1 napi merülések árával.

Ezzel persze nem azt mondom, hogy a búvárkodás olcsó, vagy hogy nem tekinthető luxus hobbinak, de ha van arra pénzed, hogy évente 2 hetet eltölts tengeren, akkor arra is van, hogy búvárkodj. Ha én elmegyek egy 1 hetes adriai túrára 150e-ért, akkor nem arra gondolok, hogy 150e-t költöttem a búvárkodásra, hanem 1 hetet nyaraltam kb 100e-ért, és kb 50e-t költöttem a hobbimra ez idő alatt.

Dive ever, work never.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.