Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1348) Füge007


Füge007
senior tag

Felpörgött végre itt az élet :D

Nos, a reduktor témára annyit mondok, hogy Apeks-en belül kell gondolkodni. Én XTX 200 használok a tartalék második lépcsöm XTX 50. Igazából a külömbség akkor derül ki mikor 40 m-en egy noname reduktort úgy szívsz, hogy majd beszakad a homlokod, ez meg szépen adagolja a levegőt. Szétszedtem pár reduktort az oktatómmal, nos kidolgozottságra, ez messze magasan vezet. A szerkezete egyszerű mégis tökénletes, zárt rendszerű kiegyensúlyozott, membrános. Így mindenféle merüléshez megfelelő, persze nem mindenki merül fagyveszélyes vizekbe, de ezzel bárhová merülhet az ember. Így hogy láttam más reduktorokat belülről is, nem szívesen merülök mással csak ezzel!

Nem olcsó az tény, de a felszerelésed szinte legfontosabb darabjáról beszélünk, és az életed függ a hibátlan működéstől, azért ez igen nyomós indok, hogy megbízható reduktort válasszon az ember.

A saját reduktorra az ember vigyáz, nem dobálja, időben szervízelteti. Ha vigyázol rá évtizedekig kiszolgál, tehát a beruházás sok sok élménydús, és biztonságos merüléssel kárpótol majd!

Füge

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.