Hirdetés

2021. január 20., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1248) F-ECT$ válasza Füge007 (#1247) üzenetére


F-ECT$
félisten

Én is örülök, hogy bevállt az uszony, főleg ennyi egymásnak ellentmondó teszt/vélemény elolvasása/meghallgatása után.

Ez egy északi szafari volt, tehát volt jópár roncs - sajnos most nincs nálam a logbookom, így csak fejből tudok néhányat - többek között a Thistlegorm (3 merülés), Ghiannis D, Chrisoula K, Rosalie Moller; tervben volt a Ras Mohamed nemzeti park, de az egyiptomiak elbasztak valamit, ezért oda nem mentünk (legalább lesz miért elmenni arrafelé mégegyszer). Másik nagy elbaszásuk, hogy nem tudtak Nitroxot tölteni - elromlott valami csatlakozó, és persze nem volt tartalék...

A víz 26-28 fokos volt, 40 m-ig nem volt hőhatár, a levegő reggel 22 fok körüli, napközben 30 fok feletti volt, bár napközben a szél miatt ezt annyira nem érezted. Mivel volt elég sok 60 perc körüli merülés is, ezért bőven jó volt a 7 mm-es ruha, nem volt melegem benne, de volt aki 2 mm-es shorty-val merült végig.

A későbbi indulásotok miatt talán lesz esélyetek nagyobb élőlényeket látni, mert azok jobban szeretik a hidegebb vizeket.

Jövőre még nem tudom, hogy merre megyek, egyrészt tervben van egy Brothers júniusban a Cassiopeia-n, bár ott már jártam, de az nagyon jó túra volt, és lesz néhány új merülőhely a tavalyi túrához képest, no meg a hajó se semmi.

Az adriai túra mindenképp érdekel, ha lesznek, akkor mindenképp várom a részleteket.

Hévízre február 23-ára írattam be magam, bár az Aquanauta 11.000-et kér, szóval lehet, hogy jobban járnék, ha felhívnám a hévízi bázist, és magamnak szervezném a dolgot, mert biztos olcsóbb lenne. Ha benne vagy, akkor akár együtt is elmehetnénk.

Dive ever, work never.

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.