Hirdetés

Aktív témák

• ladybug

őstag

Ma takarítás volt soron. A hétvégi gyerekmennyiség koszban is megtette hatását. Így 2 nap alatt annyi termelődött, mint amennyi egy héten szokott. Réka aranyosan játszogatott mellettem, segített mindenben.

Utána bevásárlás. Ismét szembesülnöm kellett a ténnyel, hogy drágult a tej, méghozzá 30 ft-al. Ezt azonban még korán észrevettem. Nem úgy a lisztáremelést, amikoris már egy hónapja drágább volt a liszt, és én elég későn döbbentem rá. No, de hát mit lehet csinálni. Enni kell, venni kell, menni kell.

Aztán délelőtt csak élveztük a szép időt. Réka hamar elaludt, de nem volt időm pihenni. Megérkezett Clarissa. Mivel dél elmúlt, és még én sem ettem, meginvitáltam egy ebédre. Persze közben beszélgettünk is sokat.

3 után megjött Patrik. Ma csak lábat lógattunk, mert nem volt tanulnivaló. Holnap viszont német óra.

5-kor pedig Mórnak tartottam egy német órát. Egész jól lehetne vele haladni, ha nem kalandozna el folyton a gondolata.

6 után végre szabad voltam. Megetettem az én drága családkámat, aztán kezdhettük is a fürdést a lányokkal, mert hajat kellett mosni. Utána pedig irány aludni.

Sikerült a malackákról képet készítenem:
    Egyik malacka

Másik malacka

Aktív témák