Hirdetés

Aktív témák

• ladybug

őstag

A megszokott éjszakai kelegetések után egész későn, fél 8-kor ébredt fel Réka, de szerencsére még 10-15 percet hagyott ébrdezni engem is.
    Borka nem lázasodott be reggelre, így ki merem jelenteni, hogy egyszeri esetről volt szó, és nem lesz betegség belőle.

A reggeli után játszottunk, majd elaltattam Rékát. Elkészítettem az ebédet, aztán összepakoltam, és kitakarítottam az autót. Rékus meglepő módon 2 órát aludt.

Megebédeltünk, majd útnak indultunk Győrbe. Réka hamar elaludt, Borka pedig a fáradtság ellenére nem tudta lehunyni a szemét. Állatkerti sétát terveztünk, de belegondolva, nem is volt annyi időnk. Így maradt csak a sétálgatás a sétálóutcán. Egész jól sikerült elfoglalni magunkat, és hosszas keresgélés után megtaláltuk a templomot is, ahova mennünk kellett esküvőre. Bár a lányok már nagyon fáradtak voltak, mégis sikerült még azt a fél órát átvészelniük, ameddig az esketés tartott.

Aztán be az autóba, és indulás Bpestre. Szerencsére szinte azonnal elaludtak a monoton rázkódásra. Egy Budaörsi kitérő után folytattuk utunkat a találkozóra. És eltévedtünk, megint. Vhogy már evidens, hogy 1x minimum el kell tévednünk, ha a fővárosban járunk.
    Az első dolgunk a pizzarendelés volt, amikotr odaértünk, aztán köszöngetés mindenkinek. Sok kisgyerek volt, így Borka sem unatkozott, bár szegény Fanni nehezen tartotta vele az iramot. A talákozó nagyon jó volt. Remekül éreztem magamat, és örülök, hogy láttam a sok ismerős arcot, és persze újakat is. Örültem Fülöpkének és Orsinak nagyon, mert ugye a hasonszőrűek jobban megértik egymást.

Fél 10-re réka teljesen kifáradt, csak sírdogált Szegényke mindenen. Így jobbnak láttuk ''hazaindulni''. És megint eltévedtünk, de most csak 10 perces kitérővel értünk haza. A lányok útközben elaldutak az autóban. Rékust lefektettem rögtön, Borka pedig pizsibe öltözés után lefeküdt, és szuszog mellettem.
    És én is elfáradtam, nagyon. Megyek aludni. Jó éjt mindenkinek.

Aktív témák