Hirdetés

Aktív témák

• ladybug

őstag

Gondolkozom sokat mostanában. Lehet, hogy nem kellene, de örökösen Borka jár az eszemben. Főleg a szülői értekezlet óta, ahol csak megerősítettek abban, hgy igenis már meg kell követelni tőlük egy-két dolgot, mert már nagyon ahhoz, hogy sunnyugjanak.
    Akkor jó, mert én is így gondolom. Igenis, ha ígér vmit, tartsa be. Bármi áron. Ha méze madzagot húzogatnak előtte, akkor is.
    Igenis, fejezze be a feladatot, amibe belekezdett. Képtelen figyelni arra, amit kérünk, vagy amit csinál. Nincs kajlaság, nincs lazsálás.
    Igenis viselkedjen tisztességesen, mert már vannak bizonyos helyzetek, amikor zavaró és szégyenletes az eszetlensége, viselkedése.
    Néha már ő is érzi, hogy nem kellett volna, de utólag bán meg mindent. Ami eszébe jut, csinálja, és sajnos néha gondolkodás nélkül.
    5 éves lesz 2 hét múlva. Szerintem ezek abszolút elvárhatók tőle. Mert, ha most nem követelem meg tőle, akkor később egyre nehezebb lesz, és egyre jobban nem fogja érdekelni, hogy mit mondok neki. (Sajnos a családban már pár emberrel ezt teszi. Nekik pedig természetes, hogy mindent ráhagynak.)
    Ezt pedig nem hagyom.

Réka pedig folytatja az éjjeli ébredéseket. A 3x-i felkelés, most is megvolt. Hogy a foga-e vagy sem? Nem tudom. :F Ma már 2x aludt, de még egyszer tutira fog. Nagyon álmatag a mai napon, és csak fél órákat alszik.

Borka is lefeküdt ebéd után. Rá is ráfér a pihenés. Délután pedig megyünk vendégségbe.

Aktív témák