Hirdetés
- Olcsó USB WiFi AC adapter
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Talán a Nurofennek köszönhető, talán nem. Réka az éjszaka, csak 2x ébredt fel. Mielőtt lefeküdt adtam neki a szirupból, és éjjel. És ma reggel fél 8-ig tudott aludni. Emiatt persze az egész napi alvás is megcsúszott, de legalább pihent.
Reggeli után Borkát elvittük oviba. Kicsit beszélgettem az óvónővel, addig Rékust letettem a gyerekek közé a szőnyegre. Nagyon élvezte a gyerektársaságot, csak a fejét ne simogatták volna folyton.
Aztán bevásároltunk, majd hazajöttünk. Nagyon kellemes idő volt, így kint maradtunk az udvaron. 10 után bementünk, és lefektettem Kismanót. Mialatt aludt, megfőztem az ebédet, és még holnapra is előkészültem kicsit.
Ebéd, aztán Borka is hazaért. Kint az udvaron vártunk rá, és mikor megérkezett játszadoztunk. De hamarosan nyafogás és sírás hallatszott, és inkább bevittem Borcsit lefektetni, aztán kimentem Rékához, és őt is elaltattam. De csak kb 3/4 órát pihent.
A délutánt az udvaron töltöttük. Borka egy ideig itthon játszott, majd a szomszéd kislánnyal találtak egymásra, és egész estig együtt szórakoztak.
Rékát fél 8-kor fektettem le egy adag Nurofennel, de azóta már megébredt 1x. Szopizés után visszaaludt. Borka pedig 10-kor feküdt le.
Nem jöttek ma szakemberek. Kezdek mérges lenni, hogy folyton közbejön vkinek mi. Holnapra ígérték magukat. Jó lenne...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest