Hirdetés

Aktív témák

• ladybug

őstag

Réka megint éjjel többször is fent volt, és sajna nehezen alszik vissza. Fél 2-kor, fél 5-kor is felébredt, és volt, hogy fél órát szopizott. Aztán reggel negyed 8-ig aludt. Ekkor ébredtünk fel mindnyájan.

Reggeli után kávéfőzés, ki az embereknek, aztán ebédelőkészítés. Majd elmentünk bevásárolni. Borkának ígértem tetkós filcet, de sajnos (megint) nem kaptunk, így maradt a bőrre ragaszthatós tetkó. De ez igen lagymatag. Még szerencse, hogy csak 30 ft volt darabja.

Hazaérve Réka elaludt, Borka pedig rögtön nekiesett a játéknak. Én pedig megfőztem az ebédet. Pont végeztem, mire Aprómanó felébredt. Aztán kimentünk az udvarra. Kint volt a szomszéd kislány, és Borka átkéretőzött hozzájuk. Rékával pedig sétálgattunk.
    Ebéd után Rékust lefektettem, Borka addig mesét nézett. Én meg kivasaltam a felgyülemlett ruhamennyiséget. A takarítás azonban még vár rám, majd holnap..vagy utána...

Délután Borkával jól összezörrentünk. Sajnos kénytelen voltam egy fülest lekeverni a drága lányunknak, mert éktelen szemtelen volt, és vmi irdatlan hangnemben szólt nekem. Aztán estig, lefekvésig nem is volt gondunk. Kínlódik, szenved, unatkozik, és a ronda viselkedésbe vetíti bele ezt.

Az opt-ből ma megint azt a hírt kaptam, hogy ma nem tudnak utalni, de holnap már tutira. Ez már vicc. :(

Az éptkezés szerencsére halad. A cserepezésből már csak minimális rész van vissza. A villnyaszerelő is elkezdte a munkát, aztán majd a gipszkartonos után visszajön. A vízvezetékszerelő pedig már az x. ígéretét adta, hogy eljön, de kifogok rajta. Holnap megkeresem személyesen.

És íme a tegnapi kép a babytaxiról:
    [kép]
    [link]

Aktív témák