Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: A sor végén
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Réka megint éjjel többször is fent volt, és sajna nehezen alszik vissza. Fél 2-kor, fél 5-kor is felébredt, és volt, hogy fél órát szopizott. Aztán reggel negyed 8-ig aludt. Ekkor ébredtünk fel mindnyájan.
Reggeli után kávéfőzés, ki az embereknek, aztán ebédelőkészítés. Majd elmentünk bevásárolni. Borkának ígértem tetkós filcet, de sajnos (megint) nem kaptunk, így maradt a bőrre ragaszthatós tetkó. De ez igen lagymatag. Még szerencse, hogy csak 30 ft volt darabja.
Hazaérve Réka elaludt, Borka pedig rögtön nekiesett a játéknak. Én pedig megfőztem az ebédet. Pont végeztem, mire Aprómanó felébredt. Aztán kimentünk az udvarra. Kint volt a szomszéd kislány, és Borka átkéretőzött hozzájuk. Rékával pedig sétálgattunk.
Ebéd után Rékust lefektettem, Borka addig mesét nézett. Én meg kivasaltam a felgyülemlett ruhamennyiséget. A takarítás azonban még vár rám, majd holnap..vagy utána...
Délután Borkával jól összezörrentünk. Sajnos kénytelen voltam egy fülest lekeverni a drága lányunknak, mert éktelen szemtelen volt, és vmi irdatlan hangnemben szólt nekem. Aztán estig, lefekvésig nem is volt gondunk. Kínlódik, szenved, unatkozik, és a ronda viselkedésbe vetíti bele ezt.
Az opt-ből ma megint azt a hírt kaptam, hogy ma nem tudnak utalni, de holnap már tutira. Ez már vicc.
Az éptkezés szerencsére halad. A cserepezésből már csak minimális rész van vissza. A villnyaszerelő is elkezdte a munkát, aztán majd a gipszkartonos után visszajön. A vízvezetékszerelő pedig már az x. ígéretét adta, hogy eljön, de kifogok rajta. Holnap megkeresem személyesen.
És íme a tegnapi kép a babytaxiról:![[kép] [kép]](http://img108.imageshack.us/img108/3662/kp043nb9.jpg)
[link]
Aktív témák
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Android szakmai topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Anime filmek és sorozatok
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS 2x E5-2650L v2 96GB ECC 2x10Gbit
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- Eladó GAMER konfig! I7-12700E 512GB SSD 1TB HDD 32GB DDR5 RX6900XT 16GB!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest