Hirdetés

Aktív témák

• ladybug

őstag

05.20.

Az éjjel egész jól aludtak a lányok. Réka pontosan éjfélkor felébredt, mert fájt a pocakja. Megvolt életünk első szorulása. Szerintem a sóska miatt volt, mert amikor múltkor én ettem, akkor is hasonlóan reagált rá. Nem igazán értem, mert a sósak elvileg nem okoz ilyet.
    Aztán 4-kor szopizott megint, majd reggel 7-kor keltünk fel.
    Reggeli után elmentünk bevásárolni ebédre. Egy szép nagy bevásárlóközpontba mentünk, ahol egy csodaszép állatkereskedést találtunk. Jaj, legszívesebben vettem volna egy csomót. Mókus, nyuszi, tengerimalac...Olyan szépek voltak.

Hazaérkezve a fiúk leléptek Borkával, mi meg ebédet készítettünk Rékussal. Hamar meglett, és Réka is elaludt 1 órácskára. Addig kicsit pihenhettem.
    Délben ebédeltünk, majd gépszerelés volt soron. Borkát lefektettük, hogy aludjon, hogy az esti bulit bírja. 2-kor átmentünk Kidusékhoz, hogy elhozzuk a nyuszit, amivel meglepjük Sipit. Borka szerencsére elaudt, és fél 5-kor ébresztettük fel. Sipi nagyon örült az új ''Kedvesének'', és fél 6-ig játszottunk vele. Akkor felszedelőzködtünk, és elindultunk. 6-ra oda is értünk az étterembe. Az elsők között érkeztünk, de hamar megérkeztek a többiek is.

Az estéről tömören annyit, hogy nagyon jól éreztük magunkat. A gyerekekre büszkék vagyunk, hogy ilyen jól bírták a programot. Fél 11-kor léptünk le. Borka hamar elaludt. Rékán meg csak kijött az esti lumpolás. 5 perc alvás után felébredt, és fél órát sírt. Szopizni nem akart, és csak ringatva, dúdolva tudtam elaltatni. Éjfélkor végre mi is lefeküdhettünk.

[kép]

Aktív témák