- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- KISDUCK: BULDAK 2X SPICY kóstolás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: A BitLocker és a SmartThings problémák okai és azok elhárítása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Szörnyűség
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geri Bátyó
addikt
Bizonyos értelemben témába vág, de azért nem teljesen. Rendeltem külföldországból, ami azért EU-n belül van és futár hozza. Vasárnap rendeltem, de pénteken indulok nyaralni. Mondjuk országon belül, szóval akár oda is kérhettem volna, de mivel kellően rutinos vagyok, az sem biztos, hogy péntektől számított 1 héten belül megjön a cucc, szóval egy barátomhoz fog megérkezni.
Ezzel igazából csak azt akartam példázni, hogy lehet dolgokhoz mereven ragaszkodni, csak az nem biztos, hogy jó, de lehet találni olyan alternatív megoldást, ami talán nem tökéletes, de működik. -
moongoose
őstag
Tudom én vagyok értetlen de nem pontosan fogom, hogy mi a problémád.
A kedves ismerősöd nem tudja, van e posta a környékén?
Amúgy meg ezer féle lehetőséged van arra is, hogy házhoz vigyék neki a cuccot. Ahogy többen írták, csak pénz kérdés.
Ekkora csomagot senki sem szállít olcsón.Nem a kedves ismerősömnek kell tudnia, hogy van e működő posta az adott helyen.
Nyilván nem szokott ott átvenni csomagot, de valamikor létezett ott posta.
Nahh ezt szerettem volna kideríteni a postán, hogy működik még ott valami hivatal.
Ezt nem tudták megmondani.
Ahol én lakom kistelepülés ott is volt postahivatal, az épület megvan, telefonszám is van csak bezárták.
Én sem mászkálok a postára, nejem szokott.
És ő mondta, hogy bezárták.
Ha rajtam múlik én is azt mondom, hogy van hivatal. -
RVR400
veterán
Igen tudom. Ezért mondom, hogy most, mai nappal az nem működik, hogy a fizetést megszakítod, mert nem generál le semmit.
Múlt hétfőn már ugyanígy működött, mint most.
-
szabonagyur
félisten
-
dongettó
aktív tag
Igen tudom. Ezért mondom, hogy most, mai nappal az nem működik, hogy a fizetést megszakítod, mert nem generál le semmit.
Oks majd kipróbálom, 2 hete nem kellett feladnom semmit.
-
szabonagyur
félisten
-
Tubi2
senior tag
Itt nekem csak azt mutatja ami tényleg ki lett fizetve már.
Próbáld végig, szerintem ez egy korábbi kiskapu volt, de már nincs
Mivel a létrehozás és a zárolás gomb egy és ugyanaz.
-
szabonagyur
félisten
Vissza kell menned a fox oldalára, és
-kimenő csomagjaim / nem feladott. ( vagy létrehozott ) van valami neve. És ott az ember neve címe kódja.
Ha nem találod ezt, akkor pl csomagküldés - új csomag, és akkor megjelenik ez a sáv.
Elég nagy hülyeségnek tartom, hogy a fox logó megnyomásakor nem ez a sáv jön be alapértelmezetten.Itt nekem csak azt mutatja ami tényleg ki lett fizetve már.
Próbáld végig, szerintem ez egy korábbi kiskapu volt, de már nincs
-
dongettó
aktív tag
Ezt dobja csak fel, itt nincs kód:

Ha megszakítod akkor nem dob fel csak Simple tranzakciós kódot, ami ugye más.
Vissza kell menned a fox oldalára, és
-kimenő csomagjaim / nem feladott. ( vagy létrehozott ) van valami neve. És ott az ember neve címe kódja.
Ha nem találod ezt, akkor pl csomagküldés - új csomag, és akkor megjelenik ez a sáv.
Elég nagy hülyeségnek tartom, hogy a fox logó megnyomásakor nem ez a sáv jön be alapértelmezetten. -
mefistofeles
veterán
Tudom én vagyok értetlen de nem pontosan fogom, hogy mi a problémád.
A kedves ismerősöd nem tudja, van e posta a környékén?
Amúgy meg ezer féle lehetőséged van arra is, hogy házhoz vigyék neki a cuccot. Ahogy többen írták, csak pénz kérdés.
Ekkora csomagot senki sem szállít olcsón. -
szabonagyur
félisten
Foxnál feladásnál átdob, hogy fizesd ki, de nem kell kifizetni, csak kinézed a létrehozott feladásól a kódot, és az automatánál a kártyáról érintéssel leveszi.
Gondolom úgy voltak vele, hogy az emberek akik ezt nem tudják megugrani legalább kifizetik előre, ezzel szűrik esetleg a "kamu" feladások mennyiségét.Ezt dobja csak fel, itt nincs kód:

Ha megszakítod akkor nem dob fel csak Simple tranzakciós kódot, ami ugye más.
-
dongettó
aktív tag
Nem működik úgy már teljesen, fentebb írták miért.
Tegnap csináltam kódot fateromnak pont online foxpost felületen. A kód nem jelent meg míg ki nem fizettük a csomag méretet.

Írja is, hogy zárolás.
De megjelenik, ott van a feladandó csomagok között. Vagy ötöt már biztosan úgy adtam fel.
-
dongettó
aktív tag
Foxnál feladásnál átdob, hogy fizesd ki, de nem kell kifizetni, csak kinézed a létrehozott feladásól a kódot, és az automatánál a kártyáról érintéssel leveszi.
Gondolom úgy voltak vele, hogy az emberek akik ezt nem tudják megugrani legalább kifizetik előre, ezzel szűrik esetleg a "kamu" feladások mennyiségét. -
hcl
titán
Postán maradó csomagként 1500-ért elég nagy és nehéz dolgok is elmennek, csak azt nem viszik ki.
-
Narxis
nagyúr
Hát igen, az ilyen régivágású figuráknak ma már nem terem babér.
Amúgy nagy méretű csomagot amúgy is szívás feladni, én is csak a már fent említett GLS-t használnám így hirtelenjébe, az visz mindenhova. -
hcl
titán
Gondolom a koncepció ennyit változik és nem akarják karbantartani azokat. Vagy béreltek és annyira drága, passz. De nem a legjobb összeolvadás ez... sem....
Az új tulajnak nem tetszett, hogy a szerzemény cucca jobb
De spórolásnak, ez minimális egy ekkora szolgáltatásnál :S -
Tubi2
senior tag
El kellett ezt is rontani. Vagyis eladták, az lett a veszte. Kár érte.

-
szabonagyur
félisten
Gondolom a koncepció ennyit változik és nem akarják karbantartani azokat. Vagy béreltek és annyira drága, passz. De nem a legjobb összeolvadás ez... sem....
-
hcl
titán
Gondolom azért van ez mert előbb utóbb csak a Z-box rendszer marad, tehát csak kóddal tudod feladni, Z-box esetében meg kártyás fizetés nincs. Max appon keresztül előre kifizeted.
Na az tényleg nagy szívatás lesz
Mondjuk azt se értem, miért kell leszerelni a meglevő kijelzős automatákat, a kijelző csak nem drágább annyival. -
szabonagyur
félisten
-
hcl
titán
Nem működik úgy már teljesen, fentebb írták miért.
Tegnap csináltam kódot fateromnak pont online foxpost felületen. A kód nem jelent meg míg ki nem fizettük a csomag méretet.

Írja is, hogy zárolás.
Gratulálunk

-
RVR400
veterán
-
szabonagyur
félisten
Ja, Z-boxot kerüld. Az használhatatlan. Ez csak a valamikori Packeta automatákon van, asszem az a Z-box.
Rendes Foxpost automatán (A-box), amin van kijelző, pont úgy működik, mint korábban.
Nekem appom sincs, webes felületen összekattintom a csomagot, és automatánál feladom, fizetem. Rossz rekeszméret esetén ott helyben tudsz másikat kérni.Nem működik úgy már teljesen, fentebb írták miért.

Írja is, hogy zárolás.
-
hcl
titán
-
Met
nagyúr
Igen, nemrégen változott.
Hírlevél jött róla, hogy amikor a weben összekattintgatod a csomagot akkor ki is kell fizetni, nem az automatánál. -
hcl
titán
-
Tubi2
senior tag
Ja, Z-boxot kerüld. Az használhatatlan. Ez csak a valamikori Packeta automatákon van, asszem az a Z-box.
Rendes Foxpost automatán (A-box), amin van kijelző, pont úgy működik, mint korábban.
Nekem appom sincs, webes felületen összekattintom a csomagot, és automatánál feladom, fizetem. Rossz rekeszméret esetén ott helyben tudsz másikat kérni.De nem tudod már ott fizetni, ez a gond.
-
hcl
titán
Nekem appom sincs, webes felületen összekattintom a csomagot, és automatánál feladom, fizetem. Rossz rekeszméret esetén ott helyben tudsz másikat kérni. -
Lacpac
őstag
Foxpostnál csak abban az esetben tudsz kártyával fizetni az automatánál, ha nem vagy regisztrálva, kb 1.5-2x-es áron.
Ha regisztrált tag vagy abban az esetben csak simple pay és társaival.
A kérdésem arra irányult volna a postán, hogy ami létezett postai helyszín az még most is létezik, vagy köddé vált?
Ezt szerettem volna megtudakolni a postai dolgozóktól, ügyfelestől, vagy bármelyik olyan személytől aki hozzáfér a postai rendszerhez.
Természetesen a posta címkeresője ezt nem adja ki.
Nem felhasználóbarát kereső felület.
Az alábbi címet kerestem volna.
Okostojás infója alapján.
Az Eleven Center címe: 1118 Budapest, Rétköz utca 7.
[1]Tudnivalók Cím: 1118 Budapest, Rétköz u. 7.Postahely: A korábbi postapartner helyszín adatai szerint a pláza épületében található. (Megjegyzés: egyes források szerint a helyszín vagy a postapartner státusz változhatott, érdemes indulás előtt ellenőrizni a Magyar Posta oldalán). [1, 2]
Nahh hát érdeklődnék...Regisztrálva vagyok a foximaxinál, és gond nélkül megy a fizetés kártyával. Simplepay és társainál pedig nem vagyok regisztrálva. Inkább pötyögöm a kártyaadatokat mindig.
-
Met
nagyúr
Sokféleképpen szívathatja magát az ember
Revolutnak nem sok köze van ahhoz, hogy postán hogyan adsz fel csomagot."sem otp-re, ahol eldobható, virtuális kártyák léteznek."
OTP-nél a virtuális kártya arra való, hogy pl. random webshopos vásárlásnál az azon levő összeggel fizetsz, és nem a fő kártyáddal, így ha a virtuális kártya adatait ellopja valaki, akkor nem lehet az összes pénzedhez hozzáférni.Foxszal nem tudom, mi bajod, de biztos
Kártyával lehet azoknál is fizetni. Van házhozszállítás, persze aranyárban."Kistelepülésen néni felveszi.
Örömóda...
Elmondom a mondókám,"
Posta oldalán van postapont kereső. Azt nézi az ügyfélszolgálat is. A random néni meg nem tudja, hol van posta Pesten.Néha azért nem árt képben lenni a világ dolgaival, ha esetleg nem tetszik, akkor is

@PSti : Futárszolgálatok nagy része felveszi háznál.
Azt hiszem újítottak, már előre ki kell fizetni a feladást nem az automatánál kell.
Csak olyankor mi van ha közben nagyobb méretű box kell? -
moongoose
őstag
Revolutnak nem sok köze van ahhoz, hogy postán hogyan adsz fel csomagot."sem otp-re, ahol eldobható, virtuális kártyák léteznek."
OTP-nél a virtuális kártya arra való, hogy pl. random webshopos vásárlásnál az azon levő összeggel fizetsz, és nem a fő kártyáddal, így ha a virtuális kártya adatait ellopja valaki, akkor nem lehet az összes pénzedhez hozzáférni.Foxszal nem tudom, mi bajod, de biztos
Kártyával lehet azoknál is fizetni. Van házhozszállítás, persze aranyárban."Kistelepülésen néni felveszi.
Örömóda...
Elmondom a mondókám,"
Posta oldalán van postapont kereső. Azt nézi az ügyfélszolgálat is. A random néni meg nem tudja, hol van posta Pesten.Néha azért nem árt képben lenni a világ dolgaival, ha esetleg nem tetszik, akkor is

Foxpostnál csak abban az esetben tudsz kártyával fizetni az automatánál, ha nem vagy regisztrálva, kb 1.5-2x-es áron.
Ha regisztrált tag vagy abban az esetben csak simple pay és társaival.
A kérdésem arra irányult volna a postán, hogy ami létezett postai helyszín az még most is létezik, vagy köddé vált?
Ezt szerettem volna megtudakolni a postai dolgozóktól, ügyfelestől, vagy bármelyik olyan személytől aki hozzáfér a postai rendszerhez.
Természetesen a posta címkeresője ezt nem adja ki.
Nem felhasználóbarát kereső felület.
Az alábbi címet kerestem volna.
Okostojás infója alapján.
Az Eleven Center címe: 1118 Budapest, Rétköz utca 7.
[1]Tudnivalók Cím: 1118 Budapest, Rétköz u. 7.Postahely: A korábbi postapartner helyszín adatai szerint a pláza épületében található. (Megjegyzés: egyes források szerint a helyszín vagy a postapartner státusz változhatott, érdemes indulás előtt ellenőrizni a Magyar Posta oldalán). [1, 2]
Nahh hát érdeklődnék... -
Viktor S
tag
A https://www.posta.hu/csomagautomata oldalon rögtön van postakereső, automata kereső, feladható csomagok méretei... stb.
Primer információért szerintem felesleges AI-t kérdezni, mert legjobb esetben is csak ezt olvassa vissza, de gyakran hallucinál/elavult adatot böfög vissza.
-
PSti
tag
Örömóda...
Elmondom a mondókám,"

Köszi a megerősítést!

Akkor csak pénzkérdés a teljes kényelem.
-
hcl
titán
Örömóda...
Elmondom a mondókám,"

-
Met
nagyúr
Vatera futár (MPL) is házhoz megy és házhoz is viszi.
GLS, DPD mind tud ilyen háztól házig csomagküldést, csak nem olcsó. -
PSti
tag
Azt hiszem, hogy a GLS-nél láttam olyat, hogy házhoz jönnek a csomagért. Az árat nem tudom, ez nem reklám volt, sose használtam, ha gondolod nézz utána.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Linux felhasználók OFF topikja
- Fejhallgatós találkozó
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trollok komolyan
- Összefog Európa a Starlink ellen
- Villanyszerelés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Újraírja az iPhone történetét a kinyitható kijelzős iPhone Duo
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Új Extra GAMER PC Ryzen 7 7800X3D / RX 9070 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB NVMe SSD / 1000W
- Új Entry GAMER PC Ryzen 7 5700 / RTX 5060 Ti 8GB / 16GB RAM / 500GB NVME / 700W
- Lenovo Thinkpad T495 // Ryzen 5 Pro 3500U // Radeon Vega 8 // 16GB // 256-512GB Bp., Foxpost, MPL
- Új Master GAMER PC Ryzen 7 9850X3D / RTX 5070 12GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD / 1000W
- Új ULTRA GAMER PC Ryzen 7 7800X3D / RTX 5070 Ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD NVMe / 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 27GS95QX-B OLED Monitor! 2560 x 1440 / 0.03 ms / 240 Hz / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro Lite 16 FHD Gamer notebook - Core 5 210H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- Megkímélt Apple iPhone 16 Plus 128GB Kártyafüggetlen, Fekete, Akku 92%, 12 hónap garanciával!
- Gps Wayteq X995 Pro 7 + térképpel

Amúgy nagy méretű csomagot amúgy is szívás feladni, én is csak a már fent említett GLS-t használnám így hirtelenjébe, az visz mindenhova.