Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ajándékok
aktív tag
Az összegyűjtött adatok pedig nagyon hasznosak lesznek Guantánamo-ban is. Nem is beszélve a kész rendszerről.
Nagy raktár kis helyen! Anyagáron eladó ~200m hosszú rakódófelületű gördülő polc rendszer. A helyigénye csak 3.6m*1.4m. Akár egy lakáscserét is megspórolhat vele!
-
bteebi
veterán
Javaslom, hogy majd fejlesszék le emberekre is, és majd alkalmazzák pl. munkahelyeken.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
cog777
senior tag
Meg tudom josolni hogy szuk ketrecben tartott tyukok sem tul boldogok.
Mondjuk ezek danok, itt kepesek odafekudni a nagy becsben tartott diszno melle kis fabodeban. Lattam az itteni TV-ben Talan ezek ermes, torzskonyves disznourasagok.HP ZBook Studio 15.6 G8 Mobile Workstation - Windows 11
-
gabor7th
addikt
Majd szomorúak lesznek ha megtudják, hogy az AI adatközpontok miatt elpusztul a Föld, olyan nagyon fontos kutatásokért mint ez...
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
senior tag
4 láb jó 2 láb rossz, azt fogják mondani a malacok. Amúgy ezzel lehet manipulálni, mert a malac akinek lesz storyja, mint a Csillag Születikben az énekesnek, az tovább fog élni, mert nem fogja akarni senki levágni, így több kismalacot hagy hátra, akik öröklik a géneket, és a végén már azt fogják nézni a Szulejmán helyett.
[ Szerkesztve ]
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
anulu
félisten
lol, ez számít "értelmes" felhasználásnak?
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
kilua
senior tag
"Az MI fejlesztésnek" kb annyi értelme van, mint a 90es évek közepén weboldal készítésnek. Pont olyan ez mint a dotcom lufi szerintem.
-
kilua
senior tag
Különben miért mondják hogy csak értelmetlen MI fejlesztések vannak amikor a google deep mind elég sok fehérjét azonosított, a dlss is igazából MI fejlesztés. (aki ért hozzá inkább abban látja a veszélyt hogy túl jó lesz az MI)
-
HELLAFLUSH
őstag
És az én érzelmeimet ki fogja figyelni?!
-
bteebi
veterán
válasz HELLAFLUSH #12 üzenetére
Akik eddig is. A Google Ads meg a tracking cookiek.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OMEN Gaming Laptop 16-n0001nh (75M74EA)
- Acer Aspire A515-54G i3-10110U/8GBDDR4/512GBNVME/GeforceMX2502GB!!! Beszámítok!!!
- Acer Nitro 5 AN515-45-R3W2 - Ryzen 5-5600H/16GBDDR4 3200Mhz/RTX 3050 Ti 4GB/512GB NVMe SSD+1TB HDD!!
- Asus ROG Strix G15 G513 - 15.6"FHD 300Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - RTX 3060 - 2,5 év garancia
- Gigabyte Geforce Rtx 4060 Ti 16gb,2027.03.18ig gari
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest