- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #19579 üzenetére
Nekem a 9.49 DSP killer Firmware került fel, Indoor+ Módba próbálgattam úgy már érezni nyitotabb volt a hangja.
Szóval nincs kedvem tovább szenvedni, ha minden jól szól marad ez rajta.Amúgy még van egy Konkurencia ami elérhető áron egy A Tronsmart Bang Max.
De nem hiszem olyan szép és tisztán szólna, de a hangjára kíváncsi lennék.
Lehet erős meg hangos de nem biztos jó a hangja.De a Bluetooth Boombox téren nem sok minden van 60E forintért ami jól is szól meg is fizethető.
Ami ebbe az árba kapható az JBL Xtreme teljesítmény szint.
Durva egy Dockin D Fine Evo is 150 euro. -
Aprósólyom
addikt
válasz
<Adamsky> #19579 üzenetére
Jajj már gyerekek, ne vesézzétek ki az egyéni véleményem ennyire. Ott van utána, hogy ha még nem is lesz ugyan az a hangerő. Ne ragadjunk ki a kontextusból. Nem azt vitattam, hogy a Uboom X nem best price/pref. Hanem, ha már 40-45 helyett 60-t kellene érte fizetni, akkor az kezd abba az ársávba tendálni, hogy többet is lennék hajlandó fizetni, még ha nem is tudja azt a hangerőt, csak nézzen már ki valahogy.
Szerintem ez a véleményem nem annyira bonyolult, csak kérdés ki mit akar kiolvasni belőle. Inkább vennék 80-90K-ért egy Onyx-ot, ebben ez a lényeg, mint egy műanyag fekete bödönt, na.Még akkor is, hogy tudom, nem ugyan az a hangerő. De hordozható hangfalnál, nem tudom ez megint az én véleményem, nálam kevésbé számít a nagy hang. Amit tud a méretéhez képest, azt tudja szépen. Nálam az Onyx 2 megfelelő hangerőn tudja az egész jó hangját egy 25nm nappaliban. Nem hiányzik a hangerő.
#19580 carl18: Á, én a strandra a vízért megyek, nem azért mert hiányzik a háttérzene. De ugyen ez a kerékpározáskor vagy a gyalogtúra esetében is. Sosem értettem miért viszik ki az emberek a zenéjüket, mikor az kültéri tevékenység nem arról szól. Pedig én szeretek a háttérben zenét hallgatni, de csak akkor, ha monoton, kissé unalmas tevékenységet végzek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest