- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tildy: Új élet kezdődik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
Itt még inkább bestbuy...
[link]
Szerk....húúú bocs, pont most járt leAprósólyom#19577
".., ha leteszem egy bútordarabra, akkor legyen egy szép esztétikája, mint egy bútornak. Ne egy olcsó műanyag játékra emlékeztessen a design. Attól herótot kapok."+1...na ezzel pont ugyanígy vagyok én is, bár nálam még 40 ezerbe se férne be ....erősen szubjektív elismerem de számomra is pusztulat az ilyen gagyi műanyag a lakásban. Pedig egy jó darabig szemezgettem vele a sok pozitív komment miatt, de bárhogy próbáltam nem ment át a meón...
-
Aprósólyom
addikt
Kinek a pap- kinek a papné. Én 60K-t már nem adnék érte, 50-t esetleg kis szájhúzással. 60-ért eszméletlen csúnya. 40-ért simán elnéztem volna a kinézetét.
60-as ársáv már kezd olyan területre tévedni, hogy egy picivel többért sok alternatíva van, ami ki is néz valahogy, még ha nem is lesz ugyan az a hangerő.
De persze, ez a személyes nézőpontom. Nem tudom mások mennyire érzékenyek erre. Szerintem kifejezzen gáz ez a full műanyag egybeöntött design.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SUSE Linux
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Macbook White 13" unibody
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest