Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2801) carl18 válasza Hauptmann (#2800) üzenetére


carl18
addikt

Hát a nyarat már kibírom a mostani Sonymmal is szerintem :) SRS BTX 300, egy srácnak van Docking D fine, beszélgettem közelbe lakik, lehet összemérem majd azzal elutazok egy teszt kedvéért. Kíváncsi vagyok már egy komolyabb hangszoró hangjára na meg a hangerejére. Kérdem égy JBL Extreme mennyivel hangosabb mint például egy Charge 2 + ?
Amúgy már tököm tele van úgy volt lehet keressek egy charge 2-őt, tele van a internet kínai másolatokkal. És mindenki eredetiként árulja. :O

Hiába szúr, itt Ryzen a úr!

(#2802) Siamiáu válasza carl18 (#2799) üzenetére


Siamiáu
tag

Az xb40 hangosabb, mint a dockin, (a dockin hangminőségéről nem tudok nyilatkozni) . Van a családban Xtreme is majd megpróbálom összehasonlítani minél hamarabb. Most extreme digitálon megint akciós az xb30 34k. Amúgy én teljesen meg vagyok elégedve az xb40-nelnagyjából ugyanúgy szól, mint az Xtreme ami alacsony frekvenciás módban van sőt kis hangerőn több a sony-ban a basszus. Először jbl go-m volt aztán Blitzwolf f4 elvoltam halva mennyivel jobban szól az f4, mint a go, aztán meghallottam a Sony-t :Y és teljesen más nem igazán lehet összehasonlítani velük, ha a Sony lemerül akkor inkább nem hallgatok zenét ;].

[ Szerkesztve ]

(#2803) Siamiáu válasza carl18 (#2801) üzenetére


Siamiáu
tag

A másoatokat én is láttam azt írják az eladók, hogy ugyanúgy szól, mint az eredeti :C. Egyszer meghalgatnék egyet lehet 10k meg is ér.

(#2804) carl18 válasza Siamiáu (#2802) üzenetére


carl18
addikt

XB 30 mellet az áll hogy csak hordozhatobb mint a XB 40 de a nagyobb meg csak 40 watt! :D
Fekete pénteken nagyobb akciót lehet kifogni szerintem, akkor lehet féláron mennek majd a hangcuccok amúgy. Én kivárom türelmes ember vagyok :D Hát de azért a F4 sokkal nagyobb és nehezebb mint a go.
Nem csak az árral van a baj hanem a méretekkel :D De ahogy néztem a XB 30 ami hordozható és még jól is szólhat. Se baj jövőhéten meghallgatom a Docking D fine-t, és ha jól szól majd később lehet beruházok egyre.

De kéne valami amit mindig magammal hordozhatok, azért gondoltam a JBL go-ra. De itt azt írták a Xiaomi sokkal jobban szól, akkor lehet inkább azt venném :) Méretbe se sok a különbség :D Túl sokat nem hallgatnám, de néha néha elővenném, épp ez a baj a SRS BTX 300-al 34 cm és 1,6 kg ha berakom a táskába akkor nem igazán fér be már más na meg azt cipelni meg ilyenek :F

Hiába szúr, itt Ryzen a úr!

(#2805) tzsolesz


tzsolesz
nagyúr

Sziasztok. Látott-e, hallott-e már valaki élőben SC208-at szólni? Ha igen, akkor kíváncsi vagyok a véleményére. Különböző oldalak pozitívan vélekednek a hangjáról, természetesen saját határain belül. Ez egy alsó kategóriás kínai vacak. De van rá 3-4K-m, annyit tán megér.

(#2806) LanyUs válasza Siamiáu (#2802) üzenetére


LanyUs
senior tag

2 hónapja vettem újan egy extreme-t 60 ért. A sub ladahoz képest kevesebb a basszus a gumi csónakban és kültéri hangszórókent használva sem szól olyan jól mint a zenekari láda 😁 Soha nem használtam még max. Hangerő. Viccet félre téve mit jelent az hogy alacsony frekvenciájú módban van? Szükséges rajta frissíteni valamit vagy beállítani? Online rádió esetében használok Eq-t.

Szállítás: hangszóró két végére nem ártott volna rács viszont a gyári kialakított patentos tartó!!! :C Fel a kézbe vagy vállra aztán bringa a pályára. A Best megoldás! Ilyen ötletes megoldásokat szeretem mert a hordozhatósag kiemelendő egy ilyen készüléknél.

(#2807) Siamiáu válasza LanyUs (#2806) üzenetére


Siamiáu
tag

60at még meg is érhet a Xtreme csak a legtöbb helyen 80k. A lényeg, hogy az Xtreme-en 2 mód van van egy sima és van ez az alacsony frekvenciás amibe több a basszus, de talán kevesebb a magas. Úgy kell aktiválni, hogy a Bluetooth és hangerő le gombokat egyszerre nyomod addig amíg nem fog sípolni és fehérre váltani a bekapcsoló gomb és az összekapcsoló gomb ez kb 10-20 másodperc. A két módot oda vissza tudod váltani. Az Xtreme-ne nekem nagyon tetszik a válpánt az okos megoldás. Csak ezt hiányolom a Sonymból.

[ Szerkesztve ]

(#2808) LanyUs válasza Siamiáu (#2807) üzenetére


LanyUs
senior tag

Nagyon nagy köszönet. Mik vannak!!! :) :R Kihasználtság véget kaphatok egy pofont, mert nálam eddig kétszer merült a készülék :DDD . Oka pedig az, hogy valóban csak hordozom, fix helyen kapcsol a hálózati cucc. Nem is baj, ha nem fingatom ki sokszor az akksit, így talán tartósabb lesz a készülék. Tölteni se fogok róla semmit soha. Max. akkor mehet még tönkre, ha egyszer belepottyan a vízbe :) Kellene bele automatikus mentő mellény funkció ilyen esetre :C Olvastam firmware frissítésről is, de általában nem bántom a gyári beállításokat csak ha szükséges.

(#2809) Siamiáu válasza LanyUs (#2808) üzenetére


Siamiáu
tag

Nincs mit :)! Ha ilyen rendszerességgel fogod használni akkor valószínűleg jó sokáig kifog tartani :DDD

(#2810) vacs válasza carl18 (#2774) üzenetére


vacs
veterán

Szia.

Ezt a Sencor SSS 81-et én múlt héten láttam az Interspar-ba 9K-ért!

Nem voltam szívbajos, kivettem a dobozából, bluetooth-al összekapcsoltam a telefonommal és már szólt is!
A nagy légtér és erős zaj miatt nem tudtam eldönteni hogyan szól, de ott a sorok között odébb mentem és simán hallottam, szóval tudhatja a 2×5 W-ot!
Plusz van benne FM rádió is, meg játszik microSD + usb-ről is!
Nem olyan rossz ez 2 év garanciával! :K

(^)(>.<)(^)

(#2811) HGTimber válasza Krill77 (#2683) üzenetére


HGTimber
tag

Megérkezett az Amazonról rendelt Divoom Voombox Outdoor... Meglepetésemre 2. generációs érkezett. Véleményem szerint hiába a megtévesztő képek, mindenhol 2. generációsat árulnak.

(#2812) tibbike01 válasza HGTimber (#2811) üzenetére


tibbike01
őstag

Tudnál róla írni pár szót? Milyen a hangja? Akksi?

(#2813) darkrock


darkrock
aktív tag

(#2814) Krill77 válasza HGTimber (#2811) üzenetére


Krill77
őstag

Na az jo. Cakk-pakk mennyibe lett?

(#2815) 7Heads Drago válasza darkrock (#2813) üzenetére


7Heads Drago
veterán

Ez egy vicc hangszóró. Felejtsd el.

Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.

(#2816) LanyUs


LanyUs
senior tag

Harman Kardon Onyx Studio 3 [link] 40.000 Ft
JBL Flip 3 vízálló bluetooth hangszóró, szürke [link] 24.000 Ft
Szívesen :)

(#2817) f(x)=exp(x) válasza 7Heads Drago (#2815) üzenetére


f(x)=exp(x)
őstag

Viszonyítás kérdése. Ennyiért szerintem egyáltalán nem vicc... :)

Szerk.: bár a mostani Xiaomi után én is azt javaslom, hogy pár ezerrel drágábban sokkal jobb ketyeréket lehet kapni.

[ Szerkesztve ]

(#2818) Hauptmann válasza LanyUs (#2816) üzenetére


Hauptmann
addikt

Jön az Onyx Studio 4. :) Ennyiért szinte ajándék a 3, nagyon szépen szól, most best buy szerintem.

(#2819) 7Heads Drago válasza f(x)=exp(x) (#2817) üzenetére


7Heads Drago
veterán

De vicc. Nekem volt. Az ali-ról azt küldték tévedésből. Kb 3-4 órás üzemidő és bazári a hangja is. Kb mint egy 3-4000 ft-os pc hangszórónak. Szerencsére sikerült kis veszteséggel elpaszolni.
Ez helyett küldték: [link]

[ Szerkesztve ]

Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.

(#2820) fery02


fery02
addikt

Sziasztok!

Akik rendeltetek ebből a Leadzm soundcup hangszóróból, járt úgy közületek bárki is, akinek vámeljárás alá helyezték? Szeretnék helyzetet felmérni, mert ha valószínűleg biztosan nem fognák meg, akkor ismerősömnek még lehet megérne 12ezret.

(#2821) t_a_m_a_s válasza fery02 (#2820) üzenetére


t_a_m_a_s
őstag

Nekem nem fogták meg.

Holnap majd jól beletépünk...

(#2822) Teszla_


Teszla_
senior tag

Sziasztok!

Amazonról rendeltem egy Fugoo Style hangszórót. Itthon nem láttam sehol, hogy forgalmaznák (lehet már kifutott termék, passz). Külföldi oldalakon nagyon jókat írtak róla és most ez az alap változat 90 dollárért volt. A másik két fajtája, aminek csak a burkolata más, 200 dollár körül mozgott. Hétfőre ígérték (kb. két hét szállítás),de ma ért ide. Egyelőre csak egy gyors kipróbálásra volt lehetőségem, de eddig meggyőző :)
Iphone 7 Plus-szal rögtön összebarátkozott, fél hangerő alatt már egy kisebb szobában is jól szólt. Nem vagyok vájtfülú, de nekem tetszett, amit hallottam. Btw, ez csak a második hordozható hangszóróm, évekkel ezelőtt volt egy kábeles Philips, szóval nagy összehasonlítási alapom nincs.
Ami meggyőzött látatlanban, hogy ez jó lesz nekem: vízálló, hóálló (dobozán ez van), porálló, ütésálló, 40 óra akkumulátor üzemidő, 6 hangszóró 360 fokban, elvileg a Sirivel is használható (ezt nem tudtam vásárláskor). Na meg az, hogy mindenhol nagyon jó ár/érték arányúnak mondták, méretéhez képest hangos és szépen szól.
Az ára szállítással, ÁFA-val együtt 34ezer körül volt, az Amazon levonta előre az ÁFA-t is, így azzal már nem kellett itthon vesződni, hanem egyenesen hozták házhoz.

Ami negatívum eddig: a lábán kicsit billegősen áll, de szerintem ez csak egyedi eset, két négyzet alakú gumilába van és az egyik ragasztása kicsit elvált. Lehet melegben tárolták, vagy ki tudja. A másik, hogy Macbook-kal valamiért nem tudtam összehozni, a Mac nem látja még pairing módban sem. Na de majd hátha valahogy meg tudom oldani. AppStore-ban nem találtam egyelőre programot hozzá.

Amit elfelejtettem: Igényes kétrészes dobozban jött, alul a tartozékok, egy töltőkábel, egy 3,5mm-es kábel, töltőfej, és egy szűtyő. Felül átlátszó, vastag műanyag "vitrinben" van a hangszóró. Nekem nagyon bejött a csomagolás is :)

[ Szerkesztve ]

(#2823) bilon73 válasza fery02 (#2820) üzenetére


bilon73
aktív tag

Nekem konkretan spanyolorszagbol jott...igy se vam, se afa.

[ Szerkesztve ]

(#2824) mcs


mcs
veterán

Sziasztok!

Hallgattam Media Marktban pár ilyen bluetooth csodát, és azt vettem észre, hogy szinte kivétel nélkül mindegyiknek alig hallottam a basszusát, miután elmentem tőlük fél-egy méterre. A Sony XB30tól kezdve a JBL Extreme-ig kipróbáltam mindet. Elhelyezés kérdése vagy kis távolsággal célszerű ezeket hallgatni?

[ Szerkesztve ]

(#2825) 7Heads Drago válasza mcs (#2824) üzenetére


7Heads Drago
veterán

Egy semmit érő polcra feltéve jó nagy térben mit vártál? A mély szereti a masszív tömör tárgyakat. De eléggé zene függő is.

Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.

(#2826) carl18 válasza 7Heads Drago (#2825) üzenetére


carl18
addikt

Valóban, üres tér miatt nem érzed annyira a mélyet. Én a Sony hangszoronál ami van nekem ha kültérben vagyok és oda teszem a fal möggé sokkal jobban érződik a basszus.

Amúgy mi a véleményetek, lehet építek Ebayos cuccokbol egy bluetotth hangszorót :D
D class erősítőre építenék úgy 2X 20 wattot, néztem passzív radiátorok is 700 ft-ba mennek ebayon. Ebból kapna minimum kettőt. Ha építek egyet hol lesz majd a JBl EXtreme meg ilyenekhez képest várhatóan?
Arra gondoltam kaphatna egy mélynyomót is, akkor a passzív radiátorok jobban dolgoznának?

Hiába szúr, itt Ryzen a úr!

(#2827) carl18 válasza carl18 (#2826) üzenetére


carl18
addikt

Ez adta az ötletet! :D Jó szól nagyon! :D
[link]

Itt meg a megépítése, [link]

[ Szerkesztve ]

Hiába szúr, itt Ryzen a úr!

(#2828) Krill77 válasza mcs (#2824) üzenetére


Krill77
őstag

:)

(#2829) REXIS válasza carl18 (#2826) üzenetére


REXIS
tag

Én 1 éve csináltam már ugyanúgy a videó alapján egyet, csak a hordozhatósággal akadtak problémák a mérete miatt. Egy régi mélyládát használtam fel, de ha tudsz dobozt csinálni/csináltatni, akkor érdemes belevágni. Passzív radiátorok helyett nagyobb méretben inkább a reflex megoldást ajánlom, szerintem erősebb basszust lehet vele elérni, ha jól van hangolva. :)

Kb. 10 000Ft-ból bőven túlléptem azzal a cuccal az Xtreme hangerejét és basszusát,de a hangminőségét nem.

[ Szerkesztve ]

(#2830) carl18 válasza REXIS (#2829) üzenetére


carl18
addikt

Hát nem csak a minőség számít, nekem ha jó hangerőt is üzzemidőt ki tudok belőle csikkarni akkor örülnék! :D
Igazat megvalva, Docking D fine méretébe akarok valamit bele tuszkolni :D
28X10X10 ez a dokin mérete na meg a súly 2 kg. Ez még egy hátizsákba vagy biciklibe tudok vinni, ha rakok rá akkasztót, de azért a méret is számít.
Azon gondolkodok hogy kéne, bár lehet elég volna 2X20 watt is, néztem hogy sok D class erősítőbe már integrálva van a Bluetooth is. Passzív radiátorból kapna mondjuk 3-at :D
Majd eldől milyen alkatrészekhez jutok hozzá, és hogy mibe férne bele :D Igen hát szeretek barkácsolni.
Ebayos hangszorókról mi a vélemény? Néztem párat nem tudok valóságba milyen szintet tudnak.

Hiába szúr, itt Ryzen a úr!

(#2831) Siamiáu válasza carl18 (#2830) üzenetére


Siamiáu
tag

Én is most fogtam bele egy ilyen projektbe már lett rendelve erősítő 3 csatornás elvileg 2×50w plusz egy 100 wattos mélynyomó, meg egy bt chip. Nem éppen hordozható lesz ;] . Egy villám által sújtott házi mozi rendszer hangfalai és mélynyomója lesz benne.

(#2832) carl18 válasza Siamiáu (#2831) üzenetére


carl18
addikt

Majd én is megpróbálok építeni egyet, de szerintem hordozhatóságra elég volna a 2X20 watt is! :) Meg jó volna ha táskába is beleférne! :D :))

Hiába szúr, itt Ryzen a úr!

(#2833) papeti01


papeti01
senior tag

Sziasztok,

a német amazonról 10.000 ft ig mi lenne az ajánlott kategória?
konyhába illetve strandon lenne használva...

köszi

#proudfather

(#2834) Krill77 válasza papeti01 (#2833) üzenetére


Krill77
őstag

Sztem annyiért mindegy ha bemész egy boltba es megveszed az elsot. Legalább no posta.

[ Szerkesztve ]

(#2835) LanyUs válasza papeti01 (#2833) üzenetére


LanyUs
senior tag

Újan 10.000-et adtam egy Mojo buzzért. Egész jó. Víz -és porálló, fogadja a hívásokat, gumírozott [link] [link] ph teszt [link]

(#2836) carl18


carl18
addikt

Xiaomi Mi Squareről mi a vélemény? Úgy olvastam ez nem ugyan az mint a Sima Xiaimi mi. :)
Van egy apron egy srác árulja.

Hiába szúr, itt Ryzen a úr!

(#2837) kispusi017 válasza 7Heads Drago (#2739) üzenetére


kispusi017
csendes tag

Neked melyiket küldték, mert én is szeretnék egyet, de ha lehet akkor Divoom Voombox Outdoor 2nd generációsat. Valaki esetleg tud egy jó linket, hogy honnan lehetne bestbuy megvásárolni? eBay, amazon, minden játszik....😉

[ Szerkesztve ]

kispusi017@gmail.com

(#2838) kispusi017


kispusi017
csendes tag

Kicsit körbenéztem és látom, hogy a voombox party 2 rendelhető itthon több helyről is. Az mennyire ajánlott? Megéri esetleg a felárat???

[ Szerkesztve ]

kispusi017@gmail.com

(#2839) -szabi-


-szabi-
őstag

Hi

Megérkezett nekem is a Leadzm.

Megrendeltem július 12-én ma hozta a postás, egész gyors 12 nap alatt itt volt.
Nekem is ebay-ről van, fizettem érte 43.29$ dollárt paypal-al ami 12175Ft lett.

Amit váltani szeretnék vele az BlitzWolf BW-F3.
Mihelyt lesz több tapasztalatom vele majd írok róla.

üdv
szabi

(#2840) HGTimber válasza tibbike01 (#2812) üzenetére


HGTimber
tag

Divoom Voombox Outdoor (2) vélemény:

A hangja végülis tetszik, igaz, viszonyítási alapom nincs. Kb. 70-80%-os hangerőn még szépen, tisztán szól. Vannak szép magasak, közepek, és még mély is, véleményem szerint egyáltalán nem doboz hangú, sőt... Sajnos az enyém a max. hangerő környékén (90-100%) a nagy basszusos zenéknél elég zavaróan zizeg a hangszóró. Először el is ment tőle a kedvem, de aztán kitapasztalva, visszavéve a basszusokból, nem üvöltetve teljesen szépen szól. A hangerőre nem panaszkodok. Az akkuval kapcsolatban még nincs sok tapasztalatom, eddig 1x töltöttem, kb. 12 órát hallgattuk beltérben és kint az udvaron, 50-80%-os hangerővel, bluetooth-szal, és az akku kb. 45-50%-on van. iOS-szen és Androidon is kijelzi az akku töltöttségét. Érdekes dolgot figyeltem meg: Androiddal, ha állítgatom a hangerőt a hangszórón, akkor csak a hangszóró hangerejét állítja, a telefonét (bluetooth média) nem, viszont iOS-szel a telefon hangereje változik és a Play/Pause gombokkal vezérli a média lejátszót, Androiddal ezt még nem próbáltam - lehet nem sikerült érthetően leírnom

Az NFC-t nem tudtam életre kelteni, pedig van NFC a telefonomban, de nem csinált semmit, bluetooth-szal eddig 3 különböző telefonnal gond nélkül párosítottam.
Sajnálatos, hogy a 2. generációsról lehagyták az akasztót, ill. hiányzik (nekem) a microSD olvasó, na meg a beépített FM rádió.

Összeségében meg vagyok elégedve, számomra a hangereje elég, beltérben a méretéhez képest szépek a mélyek, kültéren már nincs akkora mély, de így is szépen, telten szól. A rokonok is meglepődtek, hogy milyen jól szól.

(#2841) kispusi017 válasza HGTimber (#2840) üzenetére


kispusi017
csendes tag

Megkérdezhetem, hogy honnan sikerült megrendelned?

kispusi017@gmail.com

(#2842) HGTimber válasza kispusi017 (#2841) üzenetére


HGTimber
tag

A német Amazon-ról lett rendelve, összesen 53,37 Euró. Kék színűt rendeltem, mert az olcsóbb, a fekete drágább :((( Egy hét alatt megérkezett, elvileg a DHL hozta, de nem voltam otthon. Jó kis hangszóró, van súlya, de szvsz szépen szól.

(#2843) kispusi017 válasza HGTimber (#2842) üzenetére


kispusi017
csendes tag

Sajnos azt néztem, hogy innen nem szállítanak Magyarországra, pedig nagyon baráti az ára és a szállítási idő is...😣

kispusi017@gmail.com

(#2844) Ferenc1989 válasza kispusi017 (#2843) üzenetére


Ferenc1989
tag

Szia!

Én innen rendeltem pár napja kéket(még van 2db):
Divoom
Valami 3$-os kupon is volt hozzá. Így volt 15.000 Ft.

Üdv

[ Szerkesztve ]

Sosem tudod, mi az elég, amíg meg nem tapasztalod, mi a túl sok.

(#2845) Krill77 válasza Ferenc1989 (#2844) üzenetére


Krill77
őstag

Ez elso generációs.

(#2846) Ferenc1989 válasza Krill77 (#2845) üzenetére


Ferenc1989
tag

Nem a másodikban van nfc, meg 5 gomb felül? A képeknél a dobozon is 2nd generation van.

[ Szerkesztve ]

Sosem tudod, mi az elég, amíg meg nem tapasztalod, mi a túl sok.

(#2847) kispusi017 válasza Ferenc1989 (#2846) üzenetére


kispusi017
csendes tag

Én is így tudtam, bár az én tudásom elég hiányos a témában.😁 Egyébként köszi a linket 😉

kispusi017@gmail.com

(#2848) 7Heads Drago válasza kispusi017 (#2837) üzenetére


7Heads Drago
veterán

2. gen-est kaptam Én a speedshopból rendeltem. Akkor még volt nekik 18.000-ért.
Főleg a gari miatt vettem onnan.

[ Szerkesztve ]

Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.

(#2849) kispusi017 válasza 7Heads Drago (#2848) üzenetére


kispusi017
csendes tag

Lehet, hogy holnap dobok nekik egy telefont, aztán rákérdezek, hátha kapnak még belőle, próba szerencse. Köszi mindenkinek a segítséget...;-)

kispusi017@gmail.com

(#2850) Krill77 válasza Ferenc1989 (#2846) üzenetére


Krill77
őstag

En nem látok 2es számot es a robbantott abra is 2 előre mutató hangszórót mutat.

Hm tényleg. Valami mast néztem akkor.

Na megvan, alul a descriptionban az első gen van. Ki tudja mit árulnak ezek..?

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.