Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2301) benvolio


benvolio
őstag

Megrendeltem a "vízes" boltból a gyereknek a Divoom Voombox Outdoor-t. Nagy szerencsére nekünk is a 2-es verzió érkezett meg, ahogy más is írta, hogy ezt kapta másik boltból is, nem az 1-est. Szerintem nagyon igényes, egyben van, masszív. A hangja teljesen jó, én nem érzek semmiben hiányt rajta, szépen szól. Nincs összehasonlítási alapom csak 5ezres kategóriát hallottam eddig, de azokat messze túlszárnyalja. A netes tesztek a dupla ennyibe kerülőkkel hasonlítgatják, most már értem miért. 20ezer alatt nagyon jó vétel szerintem. Volt itt akinek nem tetszett a hangja úgy emlékszem, de szerintem és a család többi tagja szerint is bőven több és jobb, mint vártuk tőle. Ezt nemcsak a gyerek fogja használni, hanem a kerti party-k hangulat zenéjét fogja adni az biztos. Ez a kerti asztal kötelező tartozéka lesz, elölről és hátulról is ugyan úgy szól, nem kell "irányba" rakni. :) Igy elsőre ez a benyomásom róla. Én ajánlom.
Üdv!

(#2302) Krill77 válasza benvolio (#2301) üzenetére


Krill77
őstag

Alacsony hangerőn 50% alatt kiprobalhatod a következőt: jazz beallitas de a basszust 4db rol 1 re lehuzod, a bass boostot (ha van) meg vagy 25% ra felnyomod. Tehat : 60hz (+1db), 230hz (+2db), 910hz (0), 3600hz (+2), 14000( +2). Szebben szol. A bass boost miatt pedig halkan is testes marad a hangja.

Illetve nekem a tabletem 2x olyan hangosan hajtja meg mint a telo. (2 eszköz is ra csatlakozhat egyszerre es stop után a masikrol lehet inditani a zenét.)

A két oldalrol nem ugyanaz szol. A led nélküli felől tobb a magas! Ez 100%. Egy tvre kötve kábellel is kellemesen megdobja annak a hangját. Egy zenei musornal eg es föld a különbség. Full toltes utan pedig huzd ki, ne legyen éjszakára rajta!

(#2303) benvolio válasza Krill77 (#2302) üzenetére


benvolio
őstag

Köszi! :R Ennyire én nem megyek bele a beállításokba (nekem a "rock" hangzás tetszik gyárilag a telón, egyébként arra van állítva), de majd továbbítom a gyereknek ha van kedve kísérletezzen vele. Az biztos, hogy lehet finomítani egyéni ízlésre. De így is túlteljesít a vártnál nekünk. :)

(#2304) holozis_HUN


holozis_HUN
veterán

[link]

Ugye ez az Outdoor 2?

Ez a hangszóró lesz, 99% végleges döntés, hazai garancia, 2 oldalon szól, kintre jó s szépen is szól (ezt mondják) hát legyen :B

Ahh, most nézem nincs raktáron... Tudtok olyan helyet, ahol feketében lehet rendelni és 18k körül van?

[ Szerkesztve ]

El errar es humano y el perdonar, divino.

(#2305) LanyUs


LanyUs
senior tag

Jbl Extreme tulajok közül meg tudja valaki erősíteni az audioextremen talált véleményt? Név nélkül másolom be ide, de ha igaz, akkor messze elkerülöm a terméket: "Mikor megveszed egy álom! Jól szól, hang teljesítményben kifogástalan 2 év után is! DE VISZONT 1-2 év alatt az elektronikája teljesen beszarik!!! Értem ezalatt a töltést, szinte az összes ismerősöm kínlódik vele! Az enyém már két éves, és egyszer csak nem lehet teljesen feltölteni, a kis izzók villognak folyamatosan a négyesig megy aztán egy idő múlva vissza esik a hármasra! Ezáltal már keveset bír is a hangszóró! A kisebb fajtái is lefagynak végleg, vagy kapcsolgat, aztán csak végleg elsötétült!"

Az extreme digin pedig "alapzúgás"-t ír valaki, ami típushiba. Egy 90e Ft-os cuccnak ennyi típushibája lenne? :Y

[ Szerkesztve ]

(#2306) benvolio válasza benvolio (#2303) üzenetére


benvolio
őstag

Na, ma le lett rendesen tesztelve! Kispályás focipálya kapuja mellé lerakva és nyomattuk a zenét róla! Brutális hangja volt, kapott labdát és borult, meg neki a kapufának is, bírta! Majd a pálya széléről adta a hangot és nagyon ott volt! Idegenek nézték mi szól a fűből és meg is jegyezték, hogy nagyon jól szól! :) Ezután kerti asztalon nyomattuk és nem lehetett csutkán hallgatni, mert nem hallottuk egymás hangját. Ez tényleg "outdoor"! Ha valakinek kell a "hifi" minőség (bár nem tudom, hogy azt kapná-e), az vegye a 30-40-50-ezres JBL-t! De ha bulis cucc kell, ez nagyon ott van! Aki ma hallotta (elég sokan) az mind csak dicsérte! Nem szeretek ilyen ajnározós hozzászólást írni, de ez nemcsak az én véleményem és azért gondoltam, hogy megosztom. Köszönöm Krill77-nek, hogy megosztotta a tapasztalatát és lehet egyszerre 2 telóról is felváltva egyszerűen használni, mert volt ma "kívánság műsor" és egymás ellen használtuk! Egyébként fontos a "forrás zene" mert a gyerek teló-járól szólt a legjobban és érezhetően rosszabbul az enyémről, de ezt csak ha hasonlítom akkor érezni, egyébként meg tücitücitüci..... és adja a hangulatot egy "bulihoz, beszélgetéshez"! Beltérbe is bőven megállja a helyét de ott van más hifi a bulihoz, de pl. a konyhát "robbantani" lehet vele! :)
Üdv!

(#2307) L4D1K


L4D1K
őstag

Sziasztok.

20e ft vagy alatt keresnék hangszórót. Elsősorban otthonra, illetve fesztiválra lenne lecipelve. Hangerő nem annyira lényeg inkább a minőség. Blitzwolf termékekkel szemetel, de mivel zéró ismeretem van a témában, egy rövid ajánlást szeretnék kérni vagy lehet egyszerűbb, ha megmondjátok, mit kerüljek :)

# ANTAL Tuning #

(#2308) otoaak válasza LanyUs (#2305) üzenetére


otoaak
tag

Nincs alapzaj nálam ha teljesen közel hajolok se ad ki semmilyen hangot nincs se zúgás se semmi. Az aksi probléma valós de legtöbbször csak a kijelzés érintett. Nekem fél éve van meg, az üzemidővel nincs gondom, a töltöttség kijelzése viszont már a kezdetek óta rossz. Ha kezd lemerülni villog a piros led az jól működik kb. fél órát még elmegy, mindenesetre bosszantó, hogy ilyen apróságot ennyire elcsesztek egy ilyen drága cuccnál.

2 év után ha napi használatba van a készülék teljesen reális az üzemidő csökkenés az nem az extreme hibája ennyit tudnak a mai aksik.

SG Note Pro P900

(#2309) LanyUs válasza otoaak (#2308) üzenetére


LanyUs
senior tag

Köszönöm szépen! Tehát ha már van tapasztalatod, hogy mennyi idő alatt töltődik fel teljesen, akkor annyira nem nagy hiba ha nem jelzi a töltés mértékét. Akku csere valóban nem létezik a terméknél?

(#2310) gabo91


gabo91
aktív tag

10k környékén keresnék ár/érték bajnok hangszórót.
JBL GO-t nézegettem, de itthon 10k kintről 8k viszont itt is írtátok többen hogy túl árazott szar.
Nyáron kint az udvaron/teraszon ne telefon zörögjön, erre kellene valami :)
LEADZM Missile no1 ezt néztem, olvastam hogy többen is rendeltétek illetve korábban más néven futott. illetve ezt néztem még. utóbbiról vélemény tapasztalat? árban fele a másiknak, illetve az akasztós kialakítás is pozitív számomra.

(#2311) otoaak válasza LanyUs (#2309) üzenetére


otoaak
tag

Nem próbáltam cseréltetni az aksit. Mikor töltőn van akkor 2 fehér led villog, mikor feltöltődött akkor csak 1 szóval ilyen téren tényleg nincs gond. Bekapcsolás után van, hogy jó a kijelzés aztán pár perc múlva átvált két villogó ledre vagy teljesen kikapcsolnak a ledek. Leginkább délután/este van használva ezért a hangerő is majdnem minimumon van, a gyerekeknek megy róla este elalváshoz a picúr rádió most kb. két hete nem volt töltőn szóval azért nem árt ha jó a kijelzés mert most így esélytelen megjósolni mennyit bír még, nagy mázli, hogy legalább a végén villog a piros led de ha kint vagyok a telken vagy a garázsba ott már ilyenkor késő mert nem tudom tölteni. Azt, hogy mennyi idő alatt van tele nem tudom mert ha tölteni kell felrakom este töltőre reggel leveszem és ennyi, talán olyan 4 óra lehet a valós érték de sose mértem.

SG Note Pro P900

(#2312) FingR86


FingR86
őstag

meghozta a postás a JKR KR - 1000-t, jelenleg töltőn van, mert kb csutkára le volt merülve.
feltöltést követően megy is a teszt, mellé rakom a leadzm-et és megnézzük ki mit tud :DD

(#2313) FingR86 válasza gabo91 (#2310) üzenetére


FingR86
őstag

a 2. linked az egy Blitzwolf F3 klónnak néz ki. 2*5W van megadva neki.
Nekem volt Blitzwolf F4, amire 2*10W volt írva és egy kalap sz*r volt véleményem szerint. Torz, puffogó mélyek jellemezték. Ebből kiindulva én inkább a LeadZM Missile No1-t ajánlanám neked, nekem is van itthon és nagyon jól szól.

[ Szerkesztve ]

(#2314) Hauptmann válasza FingR86 (#2312) üzenetére


Hauptmann
addikt

Kíváncsian várom.

(#2315) Tálydi válasza FingR86 (#2312) üzenetére


Tálydi
senior tag

Pár hete passzív résztvevője vagyok a topiknak, nagyon vártam már a jkr érkezését, kérlek majd közölj a tesztben forrást is ahonnan megvásároltad/megvásárolható. :R

Eeeeh, what’s up, doc?

(#2316) holozis_HUN


holozis_HUN
veterán

Néztem clavinet videóit, és találtam ilyet: Anker Soundcore Boost.

Angol amazonról annyi lenne az ára, mint a Divoom Voombox Outdoor 2. Jobban tetszik az Anker, bass boost gomb + szebb + jelzi, hogy meddig van az aksi.

Ja és angol Amazonról nincs szállítási költség? Sehol sincs feltüntetve.

El errar es humano y el perdonar, divino.

(#2317) holozis_HUN válasza holozis_HUN (#2316) üzenetére


holozis_HUN
veterán

Utánanéztem, inkább marad az Outdoor 2.

[ Szerkesztve ]

El errar es humano y el perdonar, divino.

(#2318) FingR86 válasza Tálydi (#2315) üzenetére


FingR86
őstag

na sikerült kipróbálgatni a JKR-t. Háááát, meg kell mondani, jóval szebben szól mint a leadzm.
A mélyek nagyon nagyon tiszták benne és a közép meg magas hangok is jóval szebben szólnak.
Hangerőben nem tud annyit mint a leadzm, úgy meg főleg hogy ezen van 3 féle EQ, de mindegyikben van basszus rendesen. A leadzm outdoor opciója meg kilő minden mélyet és szabadban k*va messze is hallani.
Pozitívum még hogy ki és bekapcsolásnál nem játszik le idegesítően hangos signált. Bekapcsolást követően angolul mondja, hogy BT kapcsolatra vár, ha pedig kábelt dugsz bele, jelzi h átváltott kábelre.
Azt mondanám, hogy a JKR hangzását és anyaghasználatát tekintve is inkább benti használatra jó. Van rajta fényes műanyag, matt műanyag, meg elől a fém rács. A leadzm meg strapabíró gumi és nagyon vastag szövet borítást kapott, kiváló kültéri használatra. Talán pont ez a vastag szövet nyomja el a közép és magas hangokat, nem olyan tiszta. Formára és méretre egyáltalán nem tetszik a JKR, túl hosszú. A rezonálástól mindkét hangszóró mászkál, de a JKR kb sprintel :D Összefoglalva meg kell tartani mindkettőt, egyiket bentre másikat kinti használatra :U

(#2319) Krill77 válasza FingR86 (#2318) üzenetére


Krill77
őstag

Akkor kb mint oluv videoiban. Ezert nem kell írni olyat, h "nem tompa" a leadzm. Csak akkor jossz ra ha mast is hallottal. Viszont ha a jkr 15 volt (annyi?) akkor + 2ezret a divoom 2 megér mar.

(#2320) FingR86 válasza Krill77 (#2319) üzenetére


FingR86
őstag

35.99$ és még pontozható is bőven. És igazat adok neked, a "nem tompa" dologban :P

(#2321) -szabi-


-szabi-
őstag

Még mindig azon agyalok BW-F3 hangszórót cserélni kellene.
Múltkor kerti partin kevésnek bizonyult a hangja.
Első számú kiszemelt leadzm volt viszont amit írsz elbizonytalanított.
Pedig a korábban linkelt akasztót már megrendeltem hozzá. :)
Játszani kezdtem a gondolattal, hogy talán rá kellene még dobni és outdoor.
Aztán most vettem észre outdoor 1 és 2 közötti egyik különbség, utóbbi nem akasztható fel.
Előző verzión volt az újról meg lehagyták. Paff neki :(
Így megint marad az agyalás.

üdv

(#2322) Krill77 válasza -szabi- (#2321) üzenetére


Krill77
őstag

A hang a lényeg nem az akasztó meg a kinézet..

(#2323) FingR86 válasza -szabi- (#2321) üzenetére


FingR86
őstag

én még most is nagyon tudom ajánlani a leadzm-et, egyáltalán nem rosszul szól...csak máshogy.
F4-et mélyekben, JKR-t hangerőben körözi le.

(#2324) gabo91 válasza FingR86 (#2318) üzenetére


gabo91
aktív tag

Hát most én sem tudok dönteni... :/
holnapig alszom rá még. JKR 29cm problémásabb hurimpálni mint leadzm-et.
Nem kinti bulira kell, csak teraszra olvasás/tanulás közben ne a teló zörögjön. Szállítás időre mivel lehet kalkulálni? JKR-nél 1hetet ír (kétlem) leadzm 4-5 hét...

(#2325) FingR86 válasza gabo91 (#2324) üzenetére


FingR86
őstag

mindkettő kevesebb mint 2 hét volt
LeadZM/Ebay
JKR/GearBest

(#2326) kaszibat válasza FingR86 (#2318) üzenetére


kaszibat
tag

Köszi az összehasonlítást! Így már biztos vagyok benne, hogy nem veszek leadzm-et második hangszórónak. Nekem az sl-1000s van, aminek a klónja a JKR és én is imádom a hangzását. De eddig hiába próbáltam mindenkit rábeszélni, nem igazán tudtam meggyőzni az embereket, hogy milyen jó.

[ Szerkesztve ]

(#2327) tibbike01 válasza FingR86 (#2318) üzenetére


tibbike01
őstag

Nagyon örülnénk egy videónak, amin egymás melett szól a leadzm és a JKR. Megtennéd, hogy készítesz nekünk egy videót?
Most már én is elbizonytalanodtam a leadmzben... :(((

[ Szerkesztve ]

(#2328) Hauptmann válasza FingR86 (#2318) üzenetére


Hauptmann
addikt

Várható volt a korábban belinkelt SL-1000S-Enusic Soundcup videó alapján.

Krill,

A JKR-t el lehet már hozni 10k-ért is. Viszont a Leadzm 12-13 körül valóban felejtős.

(#2329) Krill77 válasza Hauptmann (#2328) üzenetére


Krill77
őstag

Sztem meg van helye a leadzm nek 12 ert. Ha valoban megallja a helyet kültéren. Nem tökéletes de ehy jo akkuval ennyiért nem rossz. (szvsz a kültéri használat lehetősége fontos egy Bluetooth hangszórónál)

(#2330) Hauptmann válasza Krill77 (#2329) üzenetére


Hauptmann
addikt

Akkor már inkább +5 ezer, és voombox.

(#2331) L4D1K


L4D1K
őstag

Halihó. Véleményetek szerint jobban járnék egy JKR-el, ha a felhasználási cél teraszon zene hallgatás, illetve utazásra, fesztiválra alkalom adtán mobil zajkeltő? Üvöltő hangerő nem kell. Lehet amúgy ezeket non-stop tölteni? A 4 óra elég karcsú.

# ANTAL Tuning #

(#2332) FingR86 válasza L4D1K (#2331) üzenetére


FingR86
őstag

JKR:
szépen szól, komolyak benne a mélyek.
hangerőben nem tud annyit mint a leadzm, de szebben szól.
anyaghasználatra és formára gyengébb mint a leadzm.

idegesítően nem praktikus az érintőgombok rajta, sok a véletlen érintés.
jó benne, hogy ki is bekapcsolásnál nem ordít egy dallamot mint a leadzm.
ez szépen halkan angolul mondja éppen mit csinál, mi aktív.

nagyjából leírom melyik mellett mi szól.

LEADZM: forma, anyaghasználat, hangerő, hangerő állító tekerentyű, "vízállóság"
JKR: hangminőség, memória kártya, 3 EQ mód

Ami nem tetszik:

LEADZM: ki be kapcsoláskor a signál,
JKR: a formája nagyon nem praktikus, az érintő gombok nekem nagyon nem fekszenek, főleg a hangerő állítás.

az a baj lehetetlen dönteni egyik mellett.
leadzm kintre kiváló, jkr meg bentre.
mindkettő mellett van jó pár érv ami miatt szerethető.

[ Szerkesztve ]

(#2333) L4D1K válasza FingR86 (#2332) üzenetére


L4D1K
őstag

Köszönöm!

Leadzm-ből melyik?

A blitzwolf/xiaomi ezekhez képest mennyivel tud kevesebbet / többet?

# ANTAL Tuning #

(#2334) FingR86 válasza L4D1K (#2333) üzenetére


FingR86
őstag

(#2335) Hauptmann válasza L4D1K (#2333) üzenetére


Hauptmann
addikt

A Blitzwolf-nak nagyon tompa a hangja (egy F4-et hallottam élőben, igaz bt-n volt meghajtva, kábelen lehet, hogy jobb). 15k-ért nem egy jó vétel.

A Xiaomi-ról nincs tapasztalatom.

[ Szerkesztve ]

(#2336) L4D1K válasza FingR86 (#2334) üzenetére


L4D1K
őstag

Köszi!

Ez ugyanaz lenne? (Bocsi, telefonom nem megy a link.)

https://www.amazon.com/Leadzm-Missile-No-1-Waterproof-Replaceable/dp/B01MDT1JPC

# ANTAL Tuning #

(#2337) thenameless válasza L4D1K (#2336) üzenetére


thenameless
tag

Ugyan az, de ha sikerült rendelni, osszad meg velünk, hogyan :D Én próbáltam, de elvileg nem szállítanak ide.

(#2338) L4D1K válasza thenameless (#2337) üzenetére


L4D1K
őstag

Közben rájöttem :|

# ANTAL Tuning #

(#2339) Hauptmann válasza tibbike01 (#2327) üzenetére


Hauptmann
addikt

Oluv oldalán össze tudod hasonlítani az SL-1000S-t (JKR K1000) meg az Enusic Soundcup-ot (Leadzfm Missile). Az Enusic jóval tompábban szól, ahogy ezt Fing86R kolléga is megerősítette.

De ha lehet hinni Oluvnak, akkor a Divoom Voombox 2-nek is elég fos, középkiemelt hangja van az SL-1000S-hez képest.

Szerintem ezek után ki lehet jelenteni, hogy akinek a hangminőség fontosabb a hangerőnél, annak a 10-20 ezres kategóriában kb. egyedüli választása a JKR:

[ Szerkesztve ]

(#2340) spiky03


spiky03
veterán

Nah megjött a Blitzwolf BW-F4. :C

Eddig csak egy kicsit hallgattam bele, de szerintem teljesen jó hangja van. Igaz kell mögé tenni valamit, mert úgy jön meg igazán a hangja, a mélyek. :)

Nekem megérte az árát.

A beszerzésben hatalmas köszönet fery02 fórumtársnak. :R

Úgyhogy törlöm is a kedvencekből ezt a fórumot. :DDD

[ Szerkesztve ]

SuperHeRo - Eladó! Anthem MRX710 + extrák!

(#2341) Krill77 válasza Hauptmann (#2339) üzenetére


Krill77
őstag

"De ha lehet hinni Oluvnak, akkor a DivoomVoombox 2-nek is elég fos, középkiemelt hangja van az SL-1000S-hez képest.Szerintem ezek után ki lehet jelenteni, hogy akinek a hangminőség fontosabb a hangerőnél, annak a 10-20 ezres kategóriában kb. egyedüli választása a JKR:"

Hogy ez mekkora hülyeség. :D

(#2342) Hauptmann válasza Krill77 (#2341) üzenetére


Hauptmann
addikt

Na, akkor mondj egy olyan cuccot 15 ezer körül, aminek van rendes mélye, de mellette a magasak is rendben vannak, vagy ninccs kiemelve a közép a magas és a mély hátrányára.

(#2343) LanyUs válasza otoaak (#2311) üzenetére


LanyUs
senior tag

De részletesen leírtad, nagyon köszönöm :R . Bár idegesítő hiba, de egy 10.000 mAh-es power bank jó szolgálatot tehet mellette. Még egy dolog érdekelne. Sok helyen írják, hogy vízálló és azt is olvasom, hogy cseppálló. Tehát ha beviszem egy matracon vízbe és véletlen belegurul, akkor vége a hangszórónak? Elmerül vagy lebeg a víz tetején/beázik? Hogyan kell ezt érteni a gyakorlatban? Persze nem víz alá szeretném nyomkodni, de azért jobb tisztában lenni az ilyenekkel :)

(#2344) Krill77 válasza Hauptmann (#2342) üzenetére


Krill77
őstag

Már a kérdés is rossz. Elobb nezd meg az osszes videojat oluvnak egészen a jbl charge 2 ig. Aztan talan rájössz, h nem csak fekete es feher van..

(#2345) Hauptmann válasza Krill77 (#2344) üzenetére


Hauptmann
addikt

Összehasonlítottam már az SL-1000S-et az Enusic Soundcup-pal, a Voombox Outdoor 2-vel, a Blitzwolf F4-el. Ezeknek mind fos a hangja az SL-1000S-hez képest, legalábbis nekem. A Charge 2-t valóban nem néztem, de az nem 10-15 ezer, hanem 30, nem egy árkategória.

[ Szerkesztve ]

(#2346) Krill77 válasza Hauptmann (#2345) üzenetére


Krill77
őstag

Tulajdonoságok vannak. Meg ár/értékek. Nem látod a fától az erdőt, igy elbeszélünk egymas mellett.

(#2347) -szabi-


-szabi-
őstag

Hi

Szóval fentebbi hozzászólások alapján JKR szebben szól mint leadzm és outdoor.
Szabadtéri igényeimnek úgy tűnik az felel meg jobban amelyik tovább tud szólni max hangerőn.
Mint említettem Blitzwolf F3 futásidő bajnok (ez nagyon tetszik), de szabadban az ereje kevésnek bizonyult (ez kevésbé).
Az is elmondható mindkettő szebben szól mint F3.
Hangerővel hogy állhatnak F3-hoz képest?
Ha lemerül az akksi Leadzm és outdoor képesek töltőről és/vagy powerbankról működni?
Van itt tulaja mindkettőnek. Ezt próbálta már valaki?

üdv

(#2348) LanyUs


LanyUs
senior tag

JBL Extreme-hez viszonyítva mit szóltok ehhez a termékhez?
[link] auna Soundstorm Ghettoblaster, bluetooth, NFC, USB, akkumulátor, fekete/kék

(#2349) LanyUs


LanyUs
senior tag

Még egy fontos kérdés!

Használt Jbl Xtremet ha regisztrálom a jbl.com oldalon, akkor Magyarországon érvényessé válik a hivatalos márkaszervizben számla és gar.jegy nélkül is? 60e körül vannak a neten újak, de sok esetben nem tudnak számlát adni, mert állítólag ajándék. Nekem ez furcsa, mert ajándékba kapott eszközhöz mindig kapok számlát is. Na mindegy.

(#2350) tibbike01


tibbike01
őstag

Már ne haragudjatok, de én akárhány teszt videót, összehasonlítást hallgatok/nézek annál jobban nem tetszik az SL - 1000S hangja. Tisztának tiszta, de semmi élet nincs benne, közel sincs benne annyi energia, basszus mint a divoom voomboxban.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.