Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
peppe79
senior tag
válasz
francz'70
üzenetére
Bt hangszórók terén nincs igazán viszonyítási alapom. 4 éve vettem egy Evolveo Supremebeat C5-öt (aka Tronsmart T6), hogy a kertben szóljon a zene, az akkor még 3 éves kislányomnak. Szóval, régebben sem voltak vele komolyabb elvárásaim, mint ahogyan most sem, hiszen leginkább csak podcast adásokat hallgatok vele. Ami tetszett, és amiért most is a Tronsmart mellett döntöttem, az a hangerőszabályzó tárcsa megléte. Korábban is nagyon hasznos volt, és most a munkahelyemen is az (változó környezet), mert így könnyebben és gyorsabban tudom szabályozni, mint a tableten.
Ha zene, akkor a dinamikus, populárisabb stílusokkal többnyire egész jól megbírkózik. Zahara - Incwad'encane, The Box - Crying Out Loud For Love, stb, egy "sörösdobozhoz" képest meglepően nagyot szólnak. Nekem a középtartomány kiemelése előnyösebb, viszont, aki erőteljes basszusra, dübörgő mélyekre vágyik, annak lehet, hogy a T8 kevés lesz.
És akusztikus zenére, klasszikusokra, jazzre is az, de nyilvánvalóan nem ez a célközönsége egy ilyen hangszórónak. Gleb Kolyadin, Pat Metheny stb, ezek az előadók nekem már jobban igénylik az ideális akusztikájú teret, és egy olyan hangsugárzó-párt, ami képes felállítani a megfelelő színpadképet. A korábbi otthonomban jó nagy nappalink volt, a Heed Enigma hangsugárzóim ott gyönyörűen megelevenedtek, Steve Morse - Ghostwind dalát megkönnyeztem. A T8-al ez a hatás most elmaradt.
De azt mondanám, mindent a helyén kell kezelni, a kis sörösdoboz mérethez képest, teljesen elégedett vagyok a Tronsmart T8-al.
Új hozzászólás Aktív témák
- Msi Nvidia Fx 5700 ultra gddr3. ritka
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC drón szett - új állapotban
- ÚJ! Razer Hammerhead Pro Hyperspeed True Wireless Gamer fülhallgató - dobozában!
- Eladó Dell Latitude 5420 FHD IPS i5-1135g7 16gb 256gb 1 év gar
- Asus Gamer PC: i5-10600KF // RTX 3060 Ti // 1Tb SSD // 16Gb Ram
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 12 mini 64GB 100% (3 hónap Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest