- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tildy: Új élet kezdődik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
<Adamsky> #19579 üzenetére
Jajj már gyerekek, ne vesézzétek ki az egyéni véleményem ennyire. Ott van utána, hogy ha még nem is lesz ugyan az a hangerő. Ne ragadjunk ki a kontextusból. Nem azt vitattam, hogy a Uboom X nem best price/pref. Hanem, ha már 40-45 helyett 60-t kellene érte fizetni, akkor az kezd abba az ársávba tendálni, hogy többet is lennék hajlandó fizetni, még ha nem is tudja azt a hangerőt, csak nézzen már ki valahogy.
Szerintem ez a véleményem nem annyira bonyolult, csak kérdés ki mit akar kiolvasni belőle. Inkább vennék 80-90K-ért egy Onyx-ot, ebben ez a lényeg, mint egy műanyag fekete bödönt, na.Még akkor is, hogy tudom, nem ugyan az a hangerő. De hordozható hangfalnál, nem tudom ez megint az én véleményem, nálam kevésbé számít a nagy hang. Amit tud a méretéhez képest, azt tudja szépen. Nálam az Onyx 2 megfelelő hangerőn tudja az egész jó hangját egy 25nm nappaliban. Nem hiányzik a hangerő.
#19580 carl18: Á, én a strandra a vízért megyek, nem azért mert hiányzik a háttérzene. De ugyen ez a kerékpározáskor vagy a gyalogtúra esetében is. Sosem értettem miért viszik ki az emberek a zenéjüket, mikor az kültéri tevékenység nem arról szól. Pedig én szeretek a háttérben zenét hallgatni, de csak akkor, ha monoton, kissé unalmas tevékenységet végzek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-roller topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Vegyes SAS 400gb ssd-k, hibátlan szektorokkal. 1db új 960gb
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest