Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-10-15 15:37:04

LOGOUT.hu

BD lemezek ajánlási sorrendje (írásminőséget és tartósságot illetően az eddigi itteni és külföldi fórumok tapasztalatait összegezve) gyártók (MID) és márkák alapján:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3137) Nor- válasza stanley00 (#3136) üzenetére


Nor-
tag

Nincs kizárva hogy a leveled alapból fennakadt a spam szűrőn, de az is biztos hogy nem jó helyre küldted.
Amúgy csütörtök este küldtél egy e-mailt, nem a garancia@ címre, és reklamálsz hogy miért nem kaptál érdemi választ még aznap? ...
A leveled elküldése után egész 8 munkaórája volt az adminisztrátornak hogy a telefonnal és a levelekkel foglalkozzon, és mivel nem a megfelelő embernek küldted, így gondolom félrerakta és ma fog vele foglalkozni.

Engedd meg hogy idézzek az általad hivatkozott oldalról:
FIGYELEM!!! GARANCIÁLIS FELTÉTELEK:
.....
Mielőtt visszaküldene bevizsgálásra valamit, érdeklődjön e-mailben a garancia@itmedia.sk címen, illetve csatolja az előzetes garanciális igényről szóló dokumentumot vagy panaszt! Az esetek döntő többségében elkerülhető egy felesleges visszaküldés, mivel a felmerülő problémák zömére tudunk megoldást ajánlani, illetve felmérhetjük a garanciális igény valódiságát, valamint az esetleges formai hiányosságokat.

Ez pont azért van odaírva, mert ha írtál volna NEKEM a garancia@ címre, akkor kaptál volna érdemi választ viszonylag gyorsan, míg a rendelési ügyintéző nem tud és nem is fog foglalkozni a panasszal.
Ha hasonló hiba van, az azért van mert valószínű nem figyelt oda a csomagoló, amiért le lesz vonva a béréből. Független attól hogy a legolcsóbb lemezt vetted, a használhatóságát garantáljuk, tehát jóvá fogjuk írni a lemez árát, _NEM KELL VISSZAKÜLDENI_ ...
Amúgy jól értem hogy 2 darabbal volt gond a 30 darabból?
Azért ezesetben eléggé erős állítás hogy szemetet árulnánk ...
A lemez amúgy megszűnt, nem lesz többet, az FTI január 1-ével beszüntette a BD lemezek európai értékesítését. (se ez, se másmilyen FTI gyártmányú lemez, marad a verbatim meg a panasonic, már amíg még van ...)

További egyeztetésért kérlek a garancia@itmedia.sk címre írjál.

http://itmedia.sk/

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.