Hirdetés

2023. február 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) joey04


joey04
titán

helyes. hátha lassan kihúzza kína fenekéből cook a nyelvét.

"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."

(#2) janeszgol


janeszgol
nagyúr

6 millió ember karácsonyát tették tönkre. (Ide nem tudom milyen fejet vágjak.)
Élet az ilyen?

Természetesen csak vicceltem. Nagyon helyes volt a lázadás. Kína egy ostoba nemzet, ostoba vezetővel. 10 ember bent égett, mert beforrasztották az ajtókat. 2020-.ban, amikor bejött a Covid akkor csak nevettünk ezen az ajtó beforrasztáson, de lám emberéletet követelt. Így már nem vicces. Bár amúgy sem az.

[ Szerkesztve ]

(#3) noss


noss
csendes tag

Kínában még javában zajlik a kovid-őrület.. :((
piszkosul egyszerű a képlet: vegyél epl-t és támogasd az elnyomókat!
én a melósoknak drukkolok!

noss

(#4) Bálint941121


Bálint941121
csendes tag

Na majd most sírnak a burzsujok, mondjuk azok már lehet megvették..minden esetre reméljük elérik céljaikat a melósok durván be vannak szabályozva a covid miatt hogy a picsaba lehet élni olyan elnyomasban,már a kepektől-videoktól rosszul leszek.. :F

(#5) weberzolee válasza noss (#3) üzenetére


weberzolee
aktív tag

vegyél epl-t és támogasd az elnyomókat!

Igen. És Acer -t, Huawei -t, Lenovo -t, Nintendo -t, Sony -t és természetesen Xiaomit. Mert bár számodra valószínűleg hihetetlen, de a Foxconn nem csak az Apple -nek gyárt. Csak annak nincs hírértéke ha nincs benne az Apple. És ne gondold, hogy Kínában csak a Foxconn -nál vannak bajok. Más gyárat is elszigetelnek, sőt egész városokat is. De mivel ahhoz sincs az Apple -nek köze így annak sincs hírértéke. Amúgy meg semmit ne vegyél ami nem Magyar termék, mert nagy valószínűséggel indiai vagy kínai embereket zsákmányolnak ki a gyártása során. És hamarosan Afrika is erre a sorsra jut. Továbbá remélem hogy a foci VB -t sem nézed, mivel a szükséges komplexumok felépítéséhez is "kellett" néhány ezer ember vére...

(#6) judas13


judas13
addikt

Boldog Karácsonyt!

"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz." #StopPutin

(#7) szaszyka válasza janeszgol (#2) üzenetére


szaszyka
senior tag

Na mi aztán nagyon meg tudjuk ítélni innen a nyugati gondolkodásunkkal, hogy mennyire ostobák, vagy nem ott keleten. Tök más kultúra a 2, eléggé könnyelmű leszólni őket innen...

Lenovo Thinkpad X220 :D

(#8) Linkin1994 válasza szaszyka (#7) üzenetére


Linkin1994
senior tag

Eléggé hülyék :DDD még a vb meccseket is cenzúrázzák nehogy a hős kínai lássa hogy a hanyatló nyugaton emberek maszk és távolság tartás nélkül meccsre mennek persze ugye oda utazni is kellet ők meg a lakásukból nem mehetnek ki kb
Tipikus kommunista felfogás tudják hogy szar de már csak azért sem engednek. Ilyen szempontból hazánk kiválló mert szarnak mindenre :DDD

[ Szerkesztve ]

PC:I54460+1060+16gb ram

(#9) swayze válasza szaszyka (#7) üzenetére


swayze
tag

Mondjuk ennek semmilyen kultúrába nem szabadna, hogy normális legyen! Egy élete van az embernek, ezért tanultságtól, kultúrától, vallástól függetlenül alapnak kellene lennie, hogy az ember nem munka eszköz.

(#10) janeszgol válasza szaszyka (#7) üzenetére


janeszgol
nagyúr

Ha esetleg egy gyarban ut ki tuz, amiben mondjuk meghal nehany tucat ember, akkor? Emberi esszel felfoghatatlan. Azt is olvastam, hogy szazmilliok csak egy oltast vettek fel. Egyet. De rettegnek.

(#11) weberzolee válasza swayze (#9) üzenetére


weberzolee
aktív tag

Szép gondolat, de nem kivitelezhető. Nincs a világon olyan társadalom, ahol ne lennének kizsákmányolt egyedek. Mindenki mindent akar, olcsón és azonnal. És ehhez a kizsákmányolás az egyetlen út. Nem is kell messzire menni, lásd közmunka program. A cégeknek kell a munkaerő, egésznap el tudják hasznos feladattal látni a közmunkást. De fizetni nem akarnak érte. Ezért minden évben felbontják a szerződést, majd pár nap szünettel újra kötik, így nem kell rendes munkavállalóként alkalmazni. Zseniális, modern kori rabszolgatartás. :(((

(#12) hemaka


hemaka
nagyúr

Kína, ahol hamarabb kiérnek a rendfenntartók a tervezett tüntetés helyszínére, mint a tüntetők? Nincs több kérdésem... :DDD

(#13) Soulfly842


Soulfly842
őstag

Almát a gyerek szájából? :((( ;]

(#14) Gerybut


Gerybut
tag

Occó kínaji munkász termelni sok profit :N

[ Szerkesztve ]

SonyEriccson R600, T230, K310, W580, LG GS290, Samsung Monte, Omnia7, Huawei Ascend Mate, Honor 7, Mate 10 Pro, iPad Pro 2020, RedMagic 6S Pro, iPhone 13 Pro, ?

(#15) noss válasza weberzolee (#5) üzenetére


noss
csendes tag

tudtam, hogy jön vki a "minden kínai" kioktatással.
így is van értelme az írásomnak, hisz az epl termékek az extra hype és az extra profit miatt vélhetően extra ügybuzgóságot is magával hoznak az elnyomó rezsim részéről.
a másik hírben is az epl vackok gyártására hívták be a leszerelő katonáikat - link.

a vegyél epl-t és támogasd az elnyomókat! szlogenem pedig azoknak szól, akik vallásosan istenítik a céget és a szarjait, valamint fenntartják a brutális keresletet, pl. az extra rövid termékhasználattal.

bármit is gyárt a foxconn, azóta utálom, amióta kiderült, hogy >12 órában dolgoztatja a népet, pisiszünet nélkül. itthonról viszont leginkább epl fronton tudsz tenni ellene, közvetlenül nem.

a focit pedig gyerekkorom óta rühellem, túl sok barbárság és pénz kötődik hozzá, ha már túlnyújtózkodik egy baráti meccsen.

[ Szerkesztve ]

noss

(#16) joey04 válasza noss (#15) üzenetére


joey04
titán

csúnya rossz epl userek

"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."

(#17) Nuszi09 válasza noss (#15) üzenetére


Nuszi09
újonc

Elképzeltem, hogy minden "epl" begépelése után tapsolsz, magadon h milyen ügyes, okos vagy.

(#18) kakuk.tamas válasza noss (#15) üzenetére


kakuk.tamas
addikt

OnePlus mobillal rendelkezel, de így rühelled Kínát.
Egy olyan brand készülékét használod, ami totál Kínai.
Egy olyan cégét, amibe beleszól a kínai kormány.

(Ha nem tudnád: kötelező minden nagy cégnél Kínai Kommunista Pártsejtet alapítani, ami a cégtől független, a kormányhoz tartozik. Ez a sejt belelàt mindenbe is, havonta üléseznek a kormánnyal.)

TÁMOGASSUK KÍNÁT, RÜHELJÜK KÍNÁT! :DDD :C

[ Szerkesztve ]

Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Ha tőlem vásárolnál, olvasd el: https://tinyurl.hu/PKrH/ ~ Zalaegerszeg ~  Apple iPhone 14 Pro  ~  Apple Watch 8 Cellular 45mm  ~Samsung Galaxy Z Flip 4 ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~

(#19) joey04 válasza kakuk.tamas (#18) üzenetére


joey04
titán

de ott nincs extra hype, az nem EPL!!44

"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."

(#20) HaliGab23


HaliGab23
senior tag

Tuti jó minőség lesz, ha gyorsan toborzott munkások szerelik majd össze.. :U
(Van fent videó youtube-on, hogyan megy az összeszerelés.)

Kezdetek... 1996... Nokia 1610...

(#21) Fritz Teufel válasza HaliGab23 (#20) üzenetére


Fritz Teufel
őstag

Már van is látszatja a “minőségnek”.
Szerencsére előrendeltem, így támogatva az elnyomó rezsimet. Most már biztosan óvatosabb lennék. Egy fórumos kolléga úgy kapta meg a PM-et, hogy szösz van az egyik kamera lencséje alatt. És ez látható szerencsére. A botrány, hogy ez átment a final inspection-ön. Milyen problémák lehetnek még, amik nem látszanak?
Ilyen gyárakban békeidőben hónapokig tart a betanítás…

Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Samsung Galaxy S20+ 5G; PocketBook Touch HD 2

(#22) pusszycat


pusszycat
nagyúr

Én nem tudom mit izgatják magukat a covid miatt, vannak elegen. Csak vicceltem mielőtt valaki lehord.

Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Samsung 870 Evo 1 TB inside :-))

(#23) Troy89 válasza noss (#15) üzenetére


Troy89
tag

A mai világba szerintem legalább annyira szánalmasak az apple haterek mint aki szerint ha iphone-ja van az menő. A legjobban a hittéritő apple hater jehovákat szeretem akik csak fikázni tudják más dolgait mert szerintük minden ami nekik van az jó, ami a másnak az meg szr. Az hülye aki drágán vesz applet meg ilyenre szórja el a pénzét, de az nem aki havi több tízezret eliszik meg eldohányzik egy hónapban , ugye? Szerintem mindenki hadd döntse el ,hogy amiért megdolgozik pénzt azon mit veszek magának , illetve milyen szarokra költi el.

LIve for Nothing,Or Die for Something?

(#24) weberzolee válasza noss (#15) üzenetére


weberzolee
aktív tag

tudtam, hogy jön vki a "minden kínai" kioktatással.

Ez nem kioktatás, hanem a valóság. Csak te hitegeted magad azzal hogy nem vagy "bűnrészes". Ugyan úgy kizsákmányolod embertársaidat és a Földet mint egy epl vásárló.

fenntartják a brutális keresletet, pl. az extra rövid termékhasználattal.

Az epl termékek minden kategóriában a leghosszabb életciklusú elektronikai eszközök. Használt piac megvan? Attól hogy valaki lecseréli évente, az még messze nem a kukában landol. Ellenben a sok kínai vacakkal ami már akkor használhatatlan amikor kicsomagolod.

extra hype és az extra profit

Nem akarom ide keverni a politikát, de ilyen hogy extra profit NINCS. Ahogy extra hype sincs. Te pl extra luxusban élsz, mert Indiában emberek napi keresete mondjuk 500 HUF -nak megfelelő rúpia (csak mondtam valamit, de valószínűleg nem járok messze a valóságtól). Semmivel nem reklámoz többet az epl mint mondjuk a Huawey vagy Samsung. Az ár átlagos a csúcs készülékek mezőnyében, viszont a kapcsolódó szolgáltatások és terméktámogatás átlagon felüli.

bármit is gyárt a foxconn, azóta utálom, amióta kiderült, hogy >12 órában dolgoztatja a népet

Arany / ezüst ékszered van? De elektronikai eszközt nyilván vásároltál már. Elárulom, biztosan nem szeretnél ritka földfémet és aranyat bányászni Afrikában. Meg drágakövet sem. Szóval kéretik így állni nagyjából mindenhez amit birtokolsz.

a focit pedig gyerekkorom óta rühellem

Remélem minden futball fórumon naponta egyszer kiosztod a jelenlévőket, mert legalább akkora genyák mint az epl vásárlók.

Attól hogy nem tudsz róla mert nincs a hírekben, még ugyan úgy hozzá járulsz a mindennapi életeddel a kizsákmányoláshoz mint bárki más a Földön, de jól elhiteted magaddal hogy mekkora szent vagy mert rühelled az epl -t.

[ Szerkesztve ]

(#25) LosBlancosRM válasza janeszgol (#2) üzenetére


LosBlancosRM
aktív tag

"Kína egy ostoba nemzet, ostoba vezetővel." Aki ilyet leír, az mi? :F

Iphone 13 Pro Max , Samsung Galaxy Note 9

(#26) xsjado93 válasza weberzolee (#24) üzenetére


xsjado93
aktív tag

+1
nem a Zepl találta fel a kapitalizmust, ő csak a haszonélvezője. Mint ahogy az összes többi gyártó (kivéve talán a FairPhone).

Your life is a lie.

(#27) .Szaki. válasza janeszgol (#2) üzenetére


.Szaki.
őstag
LOGOUT blog

"Kína egy ostoba nemzet"

Azért azt Te is pontosan tudod, hogy ebben a formában ez egyáltalán nem igaz. Ráadásul csúnya általánosítás is, amit ma már azért szerintem érdemes elkerülni. Nem kell Kínát szeretni, én is jobban örülnék ha olyan terméket vásárolhatnék, ami 100%-ban Amerikában készült, vagy más termék esetében 100%-ban az EU gyártmánya, de komplett nemzetet leostobázni szerintem nem helytálló. Különben nem kéne félni attól, hogy megelőzik-e Amerikát. Mert tulajdonképpen már meg is előzték őket.

Ha annyira ostoba nemzet lenne, akkor nyugodtan gyártathatna mindenki ott úgy terméket, hogy nem kéne attól tartani, hogy ők majd szépen lenyúlják az egészet és még tovább is fejlesztik azt. Mint anno a japánok. Ha annyira ostobák lennének, akkor nem kéne lassan az autóiparnak is elgondolkodni azon, hogy most mitévők legyenek, mert a kínaiak már betették a lábukat az EU-ba is és volt idejük kifejleszteni egy olyan technológiát, hogy alternatívát nyújtsanak. Az oktatásban, IT-ban, fejlesztésekben ott vannak a szeren, másik oldalról meg szépen kihasználják a Teljes Nyugatot Európától Amerikáig az olcsó gyártástechnológiával.

Nem szabad lenézni a kínaiakat. Persze szimpatizálni sem kell velük, de ez egy más kérdés, ez mindenkinek a saját döntése, hogy szimpatizál-e egy nemzettel vagy sem.

(#28) Soulfly842 válasza .Szaki. (#27) üzenetére


Soulfly842
őstag

"Ha annyira ostobák lennének, akkor nem kéne lassan az autóiparnak is elgondolkodni azon, hogy most mitévők legyenek, mert a kínaiak már betették a lábukat az EU-ba is és volt idejük kifejleszteni egy olyan technológiát, hogy alternatívát nyújtsanak."

Aggódni, elgondolkodni?

Magyarországon összebútoroznak és házasodnak! :D

Egyre több jel utal arra, hogy a kínai CATL akkumulátorgyár és a BMW együttműködik Debrecenben

(#29) Robi BALBOA


Robi BALBOA
őstag

Új melóst felvenni, meg veteránokat a szalag mellé, de megfizetni a mostani dolgozókat az senkinek nem jutott eszébe, okk.

Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /SLOT A lapot és Procit Keresek!/

(#30) 7Heads Drago


7Heads Drago
veterán

Az ilyen hírekkel meg szépen fel lehet srófolni még inkább a keresletet.

Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.

(#31) Fritz Teufel válasza 7Heads Drago (#30) üzenetére


Fritz Teufel
őstag

Minimum 4 hét a 14 Pro és Pro Max szállítási ideje. Mit kell még ezen srófolni?? Így sem tudják kiszolgálni a keresletet.

Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Samsung Galaxy S20+ 5G; PocketBook Touch HD 2

(#32) judas13 válasza kakuk.tamas (#18) üzenetére


judas13
addikt

Lavrov elvtárs is az ősellenség telefonját használja és márkás pólóját viseli. Nincs új a nap alatt. :K

"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz." #StopPutin

(#33) Szabi®


Szabi®
addikt

Ez egy nagy marketing reklám csak, hogy vásárlásra triggereljék a noobokat, mert nem fogytak jól ezek a szériák. A sima 14-14 Plus amúgy sem állat jól eladásokban.

[ Szerkesztve ]

(#34) kakuk.tamas válasza Szabi® (#33) üzenetére


kakuk.tamas
addikt

Azért nincs készleten sehol se és még az Apple oldalán is 3-4 hetes szállítási időt írnak. A CTO Macbook 2-4 nap alatt megvan az Appletől…

[ Szerkesztve ]

Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Ha tőlem vásárolnál, olvasd el: https://tinyurl.hu/PKrH/ ~ Zalaegerszeg ~  Apple iPhone 14 Pro  ~  Apple Watch 8 Cellular 45mm  ~Samsung Galaxy Z Flip 4 ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~

(#35) Szabi® válasza kakuk.tamas (#34) üzenetére


Szabi®
addikt

Ez csak trükk, be vannak fékezve a leszállítások. Érdekes eddig ömlöttek még az amcsi mainstreamből is, hogy nem kelendő a 14, és 14 plus modellek . . . Most meg sajnos nem lehet kapni . . . Hát persze.
Nekem mindegy ki mit hisz ezzel kapcsolatban, ez sztem egy trükk csak, mert eddig nem igen volt érdeklődés rájuk.

[ Szerkesztve ]

(#36) joey04 válasza kakuk.tamas (#34) üzenetére


joey04
titán

Ne menj bele vele :)

"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."

(#37) Fritz Teufel válasza Szabi® (#35) üzenetére


Fritz Teufel
őstag

A Pro és Pro Max modellek nem érhetőek el. És senki nem fog venni 14 vagy Plus modellt, ha a fullosat akarja. Inkább kivárja. Ennyi.

Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Samsung Galaxy S20+ 5G; PocketBook Touch HD 2

(#38) Szabi® válasza joey04 (#36) üzenetére


Szabi®
addikt

Ha problémád van, címezd annak, akivel van, ez a sunyi/visszás hangulatkeltés amit minden hírszekció alatt megcsináltál már több száz hír/ topik alatt sok-sok éven át, már rég bann-t ért volna . .
Amiket meg műveltél már az androidos tematikájú hsz szekvenciákban, egy gyalázat . . .
Megkérlek másodszor, szakadj le rólam, egyáltalán nem vagyok rád kíváncsi, ha ezenfelül problémád van, jelezd pm-ben. (de inkább ott se)
Köszönöm :R

(#39) joey04 válasza Fritz Teufel (#37) üzenetére


joey04
titán

Ráadásul a pro és pro max modellekre eddig is várni kellett, csak nem ennyit. De eddig is biztos direkt fékeztek. :)

[ Szerkesztve ]

"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."

(#40) 7Heads Drago válasza Szabi® (#35) üzenetére


7Heads Drago
veterán

+1
Én is így látom.

Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.

(#41) Fritz Teufel válasza joey04 (#39) üzenetére


Fritz Teufel
őstag

Nem is csoda. Az idei felhozatal tényleg olyan, hogy csak a Pro modellekért érdemes annyi pénzt adni, ha már kiad értük annyit az ember.
Szerencse, hogy előrendeltem a bejelentés után azonnal. Most nem mernék venni, ki tudja milyen minőségű lehet az amit a Foxconn dob össze.

Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Samsung Galaxy S20+ 5G; PocketBook Touch HD 2

(#42) joey04 válasza Fritz Teufel (#41) üzenetére


joey04
titán

Szerintem mindig a táposabb verzió érte meg jobban a pénzt. Nem véletlen persze.

"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."

(#43) pusszycat


pusszycat
nagyúr

Nekem nincs bajom a Kínai emberekkel ugye Bruce Lee is az volt. Na de a kutyámat nem bíznám egyikre sem. :N

Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Samsung 870 Evo 1 TB inside :-))

(#44) 7Heads Drago válasza pusszycat (#43) üzenetére


7Heads Drago
veterán

Nem mind eszik kutya húst.

Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.

(#45) pusszycat válasza 7Heads Drago (#44) üzenetére


pusszycat
nagyúr

Tudom, van amelyik szöcskét...

Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Samsung 870 Evo 1 TB inside :-))

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.