Használja még ezt valaki és ha igen miért? Régen a nagy előnyei a biztonság, no meg a "privacy" voltak, de mára ezek nagyrészt kikoptak, ahogy tudom. Szóval miért is?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Elemzés Űrhajózás 2022 - Összefoglaló
- Retro Logitech G15 billentyűzet
- Bemutató VMware vSphere tesztkörnyezet kialakítása egyszerűen
- Bemutató Cica, téged választalak!
- Vélemény Szemben a divattal: hangrendszer építése
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [parandroid:] Forza Motorsport 7 - The Underdog Hunters
- [Re:] [Vakegérke:] NyalóVilág: tizenegy, nem babra megy - VV11 - Való Világ 11
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] [koxx:] Bloons TD5 - Tower Defense játék
- [Re:] Amiga A500 - A régi barátnő
- [Re:] Meghalt a VGA-d? Süsd meg!
- [Re:] [joghurt:] A Windows Update szétbarmol
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
zzolika
aktív tag
A Firefox következő – 107-es – verziója, várhatóan 2022. december 13-án jelenik majd meg.
Nekem már most 107.0 verzióm van. A cím is: Megjelent a Firefox 107.
Ezzel mi a baj?
Ha csak javításokat fog tartalmazni a decemberi kiadás, akkor 107.1 vagy hasonló jelölést kaphat.
ruszkik, haza!
Hogyne! Androidon a 68.11.0 -át. Ez az utolsó, ami még támogatja a régi kiegészítőket (pl. User Agent Switcher, Open Link With New Tab). Az új kiegészítők a híg fos tengere (vagy, inkább pocsolyája). Plusz, a Chrome -on kívül talán az egyetlen, amiben működik a duplakoppos nagyítás (egérrel nehéz lenne az ujjszéthúzást emulálni). Sajnos, az újabbakból ezt a ficsőrt is kivették. Éljen a fejlődés láblődés!
[ Szerkesztve ]
Samsung Note 9 (8/512) Android 9, Tab S7+ 5G

Fecogame
veterán
Az, hogy a linkelt oldal szerint 15.-én már megjelent a FF 107 (és tényleg megjelent, az én gépemen is fent van már egy ideje), a cikk szerint meg csak Dec. 13.-án fog, majd.
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak

classic B
tag
És te miért használsz Chrome-ot?
Rosszul tudod, érdemes utánanézni.

KAMI911
aktív tag
Naná, privacyban és kényelemben messze a legjobb.

KAMI911
aktív tag
Jelentsd be hogy hiányzik, lehet visszateszik. Itt javasold: [link]
[ Szerkesztve ]

KAMI911
aktív tag
My mistake, sorry.

totron
őstag
- Win 7 alatt böngészőileg nem megy más alatt az HBO. Nem értem a még-t. Ennyire divatirányított vagy?
- egyik site FF alatt veszi ki magát, másik meg a Chrome és klónnyai alatt lubickol szabadabban - megjelenés, js-működés, betöltés-frissítés, egyáltalán betölti-e: e lapcsaládot Chrome alatt nem, csak plain textben
- Chrome őrületbe kergetne az örökös http-figyelmeztetésével
- más motor és működés, háttér, filozófia, más világ - nem mindenkinek van antennája a különbségtételhez, legyen ez vagy más terület az életben
- vannak szubjektív szempontok, alakulások-megszokások szerint adott böngészőhöz tapadt adott weboldalaim, amiket látogatok, részben a 2. pontban foglaltak szerint
Baljós az egész hír, hacsak isteni sugallatra gellert nem kapott a "fejlesztés" iránya, de nem kapott persze. Előző verziók játszanak. Nem hipszterkockai divatozásból, hanem mert tényleg lényeggyilkos az új irány.
(#5) Somatom, OperaMini is tudja. Androidon például soha nem használom a rókát: megjelenítésében végtelenül ügyetlen és buta. Ezen felül minden téren optimalizálatlan, akksi zabáló fos. Nem hat meg a név nosztalgiája vagy az alternatív mivolta, ez, amit mobilra/tabletre letettek, egy szégyen. Ami persze nem boldogít, de szépíteni sem fogom.
Ahha.
Lehet, hogy újra kompatibilissé teszik a régi kiegészítőkkel.
Lehet, hogy végre funkciókat rendelnek a füleken hosszan nyomáshoz.
Lehet, hogy újra lesz LastPass beépülő.
Lehet, hogy újra konfigurálható lesz a kezdő url.
Lehet, hogy egyszer lesz normális szövegáttördelés nagyításnál.
Stb., stb.
[ Szerkesztve ]
Mármint mit tud a Mini? Tapis módban Opera -t használok az auto szövegáttördelés miatt, de egérrel használhatatlan, mert nem lehet vele nagyítani. Csak külső megjelenítőn használok rókát, mert 38" -on nem annyira lényeges a szövegáttördelés.
[ Szerkesztve ]
Közben találtam egy ilyet a témáról.

flamich76
tag
Régen a nagy előnye az volt, hogy a teljesen egyeduralkodó böngészővel szemben egy igen jó alternatívát kínált. Mára oda jutottunk, hogy megint pont ugyan ez a helyzet.
(#18) Klaus Duran válasza SunMount3r (#1) üzenetére

Klaus Duran
senior tag
Én.
Ubuntun és Win10-en is jól működik.
Na meg nem vagyok conformista.
6 hónap tapasztalat után elmondhatom hogy az iOS 13PM semmivel sem jobb mint egy Android 11-es flagship. Ha nem lenne egy kész vagyon ezt is földhöz baxnám mint anno a W10-es Lumia 950et.///A Doctor nem hal meg, csak átalakul. https://www.youtube.com/watch?v=0C3zgYW_FAM
(#19) Gargouille válasza SunMount3r (#1) üzenetére

Gargouille
őstag
Én Firefox-ot használok, egyrészt megszokás, másrészt még mindig elég jól testre szabható és legfőképp mert el tudja menteni a jelszavakat olyan oldalakhoz is, amiknek érvénytelen a tanúsítványa.
Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.

troller
senior tag
Én használom, de leginkább a Video Download Helper miatt, ami a róka alatt a legjobb ingyenes video letöltő. A krómos verziót sajnos a gugli miatt kiherélték...
Minden másra inkább Vivaldi, mer az hozza legjobban a régi Opera számomra kedves tulajdonságait.
Asus P8H67M-LE; i5 3330; 2x4GB DDR3; Gigabyte GTX 1060 3GB WINDFORCE OC
Ha hivatkozol valamire, pontosan idézd.
"A Firefox következő – 108-as – verziója várhatóan 2022. december 13-án jelenik majd meg."
ruszkik, haza!

Armagedown
őstag
Ha így halad, lassan alacsonyabb lesz a részesedése, mint az Operának, köszönhetően a gyengébb teljesítménynek és az értelmetlen verziószám-hajhászásnak, amit nem kellett volna ész nélkül követni.
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”

-=MrLF=-
senior tag
Mi mást használnék, részemről az egyetlen használható alternatíva.
protonmail.com Secure Email Based in Switzerland

fatal`
félisten
Valószínűleg el volt írva és azóta már javították a cikket.
(#25) fatpingvin válasza SunMount3r (#1) üzenetére

fatpingvin
senior tag
miért, van a piacon másik, normálisan használható open-source böngésző?
jó, igen, van, tudom, de ezek nagyon kicsik és jellemzően nem tudják ezt a feature setet. a Midori még nagy kedvenc
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)

Fred23
nagyúr
Midorinál látok egy ilyet, hogy "tracks and reports your activity". Vagy ez mire vonatkozik pontosan, ha Téged nem zavar?

totron
őstag
Lynx akkor már. Amúgy a forkok idővel hajlamosak 2 szék közé esni/elhalni. Az ifjonti hév elmúlik alóluk, maradnak a nagyok. A rókakoma létezése is kisebb fajta csoda.

fatpingvin
senior tag
a fdroid néha elég generic módon kategorizálja a dolgokat, így nem tudom hogy ez konkrétan mire vonatkozik, illetve hogy a mobilos verzió miben különbözik a desktoptól.. mondjuk azt nem tettem hozzá hogy a Midori is majdhogynem egy lett a sok közül amióta dobták a saját motort és átálltak webkitre.
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
Egy gyakran kiadott szoftver esetén mi lenne a szerinted helyes verziózás?

Armagedown
őstag
6.1.0
6.1.1
6.1.2
6.1.3
6.1.4
...
6.2.1
...
6.3.1
Ilyesmi megfelel, szóval amit régen is használtak.
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
Már látom, hogy nem vettél részt még ilyen fejlesztésben Egyszerűen nincs logikus értelmezés arra, hogy mikor lépjen előre a számozás (major / minor /... ), ha ez nem köthető a funkcionalitás változásához. Mert ugye ez továbbra is egy böngésző...

Narxis
nagyúr
Ha Chrome-ban a manifest v3-t aktiválják és nem lehet majd olyan minőségben reklámot blokkolni mint eddig akkor én tuti, hogy FIrefox-ra váltok.
I do not fear, for you are with me. All those who defied me, shall be ashamed and disgraced. Those who wage war against me, shall perish. I will find strength, find guidance, and I will triumph.

Jack Oneill
veterán
Nalam pont firefox mellett sokkal tovabb birja az akksi androidon. Kevesebbet is hasznalja a rendszer, mint chrome, edge eseteben.
SountMount3r
Most tertem vissza PC-n is, foleg, hogy nemsokára szinte csak ezen lehet reklamblokkolot hasznalni es a nem chromium alapu tarsain.
[ Szerkesztve ]
(#34) Kisgépkezelő válasza SunMount3r (#1) üzenetére

Kisgépkezelő
senior tag
Sőt régen még support is volt. Most nem tudom hogy állnak ezen a téren, mindenesetre többnyire megszokásból desktopon és mobilon is maradtam a tűzróka mellett.

kazsmerlaca
senior tag
Hú, nagyon amatőr aki ezt használja...
Intel® Core™ i5-11400 - Saját gyártású zenéim: https://www.jamendo.com/album/73598/music-in-the-fire

totron
őstag
Lehet, bár én a Chrome-t takarékosabbnak éreztem, de mindegy is, mert tényleg értékelhetetlen az a megjelenítés és lassúság (sebességkorlátolt neten meg sem moccan a tetejébe). Meg a mobilom is szétment, majd tavaszra veszek egy másikat, illetve az állami támogatás időkeretén belül, de 10 ezrekért szállingóznak az erre alkalmas régimobilok. Magyarok vagyunk, na.
(#15) Somatom, a mini is tudja a duplakopp utáni nagyítást-kicsinyítést.
(#35) kazsmerlaca, jó, de miért? Hogyan magyaráznád el nekik, hogy miért azok?
Telepítettem a Minit. A Mobilarena fórumon tesztelem. Nem megy a duplakoppos nagyítás. A szövegáttördelés bekapcsolva, de nem tördel. Csak telefon nézetet enged. Ott a tablet nézet, de nem választható (egy 12,4" -os tabon). Mit csinálok rosszul?
[ Szerkesztve ]

totron
őstag
Jogos kérdések, nem tudom. A 18-asnál ragadtam le, az egyoszlopos nézettel, álló mobilhoz, lassú nettel tökéletes. Legminimálabb energiaigénnyel. Sajnos a rios változtatásai miatt gyakran kidob extrém spórolási módban a logout.hu, illetve nem tudom azóta reszeltek-e rajta, de gondolom nem, mert "haladni" kell. Kár, hogy kivették az egykezes nagyítás lehetőségét az újabbakban, igazán kényelmes pedig.

kazsmerlaca
senior tag
Aki ért hozzá az tudja, aki nem annak meg mindegy
Intel® Core™ i5-11400 - Saját gyártású zenéim: https://www.jamendo.com/album/73598/music-in-the-fire
De, akkor mit használ, aki nem amatőr?

kazsmerlaca
senior tag
Aki ért hozzá az tudja, aki nem annak meg mindegy

KAMI911
aktív tag
Szóval igazából Firefox-ot használnál, csak nem tudod letölteni?
Nem jó alábecsülni a topiktársak képességeit. Ennek a szakmai fórumnak az a lényege, hogy informáljuk egymást. Amit írtál, az nem informatív. Sőt, már-már súrolja a trollkodás határát.
(#44) Gargouille válasza kazsmerlaca (#41) üzenetére

Gargouille
őstag
Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.
Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
(#45) fatpingvin válasza kazsmerlaca (#41) üzenetére

fatpingvin
senior tag
semmi nem demonstrálja jobban hogy abszolút fogalmad sincs a témáról és csak arcoskodni jöttél ide, mint az hogy egy ennyire egyszerű kérdésre sem tudsz értelmes választ adni