Nagyon király az új videó ráadásul már arany lemez a Bioshock na már csak durván egy hét és kinnt lesz
Asleep on the Frontlines!!!!
Nagyon király az új videó ráadásul már arany lemez a Bioshock na már csak durván egy hét és kinnt lesz
Néhol sztem már hamarabb is
.
Az apa férfi, az euró nő
Ezaz amiben énis bízok!
Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:)
Ja hát én is ezt remélem
Inkább abban reménykedjetek, hogy ne kelljen neten keresztül aktiválni...
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
Találkoztam már több ilyen játékkal is, de ez nem jelent problémát .
Legyen igazad!
Találtam egy új interjút, de nem nagyon értettem a fickó tájszólását. [link]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
Neten keresztüli aktiválás remélem nem jelent majd gondot majd csak kitalál valaki valamit erősen remélem
Hivatalosan is bejelentették, hogy a játék elkészült! [link]
Minimum Requirements:
CPU - Pentium 4 2.4GHz Single Core processor
System RAM - 1GB
Video Card - Direct X 9.0c compliant video card with 128MB RAM (NVIDIA 6600 or better/ATI X1300 or better, excluding ATI X1550).
Sound Card - 100% direct X 9.0c compatible sound card
Hard disc space - 8GB free space
Recommended Requirements:
CPU - Intel Core 2 Duo processor
System RAM - 2GB
Video card - DX9 - Direct X 9.0c compliant video card with 512MB RAM (NVIDIA GeForce 7900 GT or better) / DX10 - NVIDIA GeForce 8600 or better
Sound Card - Sound Blaster X-Fi series (Optimized for use with Creative Labs EAX ADVANCED HD 4.0 or EAX ADVANCED HD 5.0 compatible sound cards)
[Szerkesztve]
Nforcen azt írják, hogy ma vagy holnap jön demo!
Igaz lehet?
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
Adná Isten... végül is 21.-e mindjárt itt van.
Hát jah, még ma ki szeretném próbálni!
Adjatok DEMOT
Ma?
Nem hiszem....Bár jó lenne.
Experience Rapture as you never have before. Tune in to Spike TV's new original action drama series ''The Kill Point'' starring John Leguizamo and Donnie Wahlberg this Sunday night, August 12, at 9pm/8c to witness the worldwide debut of the launch trailer of 2K’s upcoming video game, BioShock. And after the 60-second trailer, keep watching for the surprise announcement by Game Head’s Geoff Keighley.''
Lehet, hogy a trailer után lehet majd letölteni a demo-t?
Én is erre gondoltam
Rohadt unalmas, semmi game nem jött ki mostanság, szóval én már ma akarok demót!
Osztom a véleményed
Ma demó? Hude király lenne
Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:)
Az Végre kijön vmi normális játék is.. A novemberunk lesz mozgalmas majd
Sok játék jön még ki az idén,és az összes király lesz
Azt írják Kb.: AM 3.00-kor jön.
Basszus, azt nem tudom megvárni. Holnap melóba kell mennem. Igaz délutánra, de akkor is aludnom kell este.
Majd alszol a munkahelyeden!
[Szerkesztve]
Jó lenne, ha Te lennél a főnököm!
Ilyen hozzáállást elfogadnék egy vezetőtől...
A héten szabin vagyok, hála istennek, pedig nem tudtam a demóról!
Légy nyugodt, mire letelik a szabid, kijön a teljes is...
#179: Akkor az a legjobb! 21.-én meglesz a game, felteszed, játszol vele és mehetsz is dolgozni...
[Szerkesztve]
22.-én éjjel kezdek!
Egy video review, néhány eddig nem látott jelenettel: SPOILER VESZÉLY! [link]
Kirááááály!Remélem igazuk lesz!5-ig tuti ittleszek!
Fanatikus vagy?
jaja
SZerintem az.
Amíg jön a demó, lehet gyönyörködni!
Rövid áttekintés linkekkel: [link]
Ha kijön (ami Európában 24-ét jelent) lesz kritika is.
Biztos jó game lesz, igencsak kíváló értékeléseket kapott:
OXM UK: 10
PCG UK: 9.5
Xbox World: 9.4
Alternative Press: 10
Game Informer: 10
Gamers: 9.8
Ezek az értékelések csak még jobban felcsigáznak. Igazán jöhetne már a demo.
Ha minden igaz, akkor már nem kell sokat várni!
[link]
A hír végén.
Nem erre gondoltam te. Amit ma adnak ki, arra.
Tudomásom szerint ez a legújabb: [link]
Mondjuk én egy ideje már távol tartom magam a videóktól (hacsak véletlenül nem futok bele egybe), hogy nagyobbat üssön a játék az újdonság ereje miatt.
Úgy volt ,hogy ma 9 kor adnak ki egy videót ami egy perces, és annak a videónak a végén mutattak volna valami meglepit. Elfelejtetted?
Nem felejtettem el, de még nem találkoztam vele sehol!
Lehet usa idő szerint 9-kor,az meg nálunk 3 órakor lesz!
[Szerkesztve]
Valószínűleg elég sokféle helyszín , meg monsta lesz , biztos lesz olyan is amit videon nem is láttunk eddig. Meg ennek a játéknak a hangulata lesz igazán odabaszós , amibe a grafika meg az egész design a játékmenet , a hangok és a story is beletarozik szerintem , ami igazából akkor jön át teljes egészében , ha játszol vele.
[Szerkesztve]
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
Most akkor mikor jön ki az a demo?
Augusztus 13. hajnali 3-kor? (Ha jól vettem ki a hsz-ekből)
szerk.: és honnan lehet majd lekapni? filaplanet?
[Szerkesztve]
Helyi idő szerint igen! Ha minden igaz!