Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
válasz
kosian24
üzenetére
"Átpakoltam a cuccokat (persze vigyázva és nem is sértettem meg semmit) és nálam már nem ment. "
Szívesen segítek, hogy a biosfrissítést hogyan kell csinálni, de a mérési hibát nem fogja megoldani. Vagy a tápegységed ad nagyon gáz feszültséget, vagy az alaplapon a hardver monitor chip körül mégis megsérült valami."Sajnos nem tudom mi az az ACPI, így nem tudom milyen verzió van rajta."
Eltérő verziónál kék képernyőt kapsz, hogy nyomj valami Fakárhányas billentyűt."Ha kiválasztom, hogy bios frissítése floppyról, de a pendrive van bent akkor megcsinálja arról?"
A pendrive is kap valami betűjelet, és ki lehet választani, mintha 2 floppy lenne a gépedben. -
mr_ricsi
veterán
válasz
kosian24
üzenetére
"van egy Gigabyte GA8-IP775 alaplapom és a biosban a PC HEALTH STATUS-nál az értékeket nem írja ki."
Mióta csinálja ezt?"Amúgy bios frissítés után windowst újra kell telepíteni?"
Nem. Ha új ACPI verzió van a biosban, akkor célszerű először csökkentett módban elindítani."Ezek szerint a három fájlt fel kéne másolnom egy üres floppyra és a q-flash menüben a floppyról történő frissítést kell választani."
Pendriveról is lehet, előtte célszerű FAT16-ra formázni.
Csak a 8ip775g.f5 kell, de célszerű átnevezni 8ip775g.bin-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Opel topik
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi