Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonguru
őstag
válasz
vzoole
üzenetére
A betétek, nem igazán voltak alkalmasak az ólommentes technikához.
Nagyon hamar oxidálódtak és tönkrementek.
Egymástól kellett "ellopkodnunk" a még használható betéteket...
Minden műszak kezdésnél nagy esély volt arra hogy cserélgethetem az állomást egy másik épen üres asztalról.
Meg hogy találok e használható betétet az asztalomon, mert 8-10 betétből csak 1-2 volt alkalmas arra hogy normális forrasztást és nem "taknyolást" végezek vele.
Persze ebben a tisztítási technika is közrejátszhatott, (fémforgácsos)
Sokkal jobb forrasztó állomásokhoz voltam szokva, még az otthoni gagyi hobbi cuccommal is jobban lehet forrasztani!
Persze nem vihetem be a Nokiába!

Ui:
Valamint a Nokiában alkalmazott hőlégfúvók több esetben áramütést okoztak... (ugyan lehet hogy nem ez emlitett márka volt)
-
válasz
vzoole
üzenetére
VXP 200-al, jó nagy volt a hőtehetetlensége a forrpontok pucolására tökéletes. Meg ahogy elnéztem bádogos munkákra is

-egyetértek, de szerencsére nem kell sűrűn taperolni egyszer végig szenvedi az ember a beállításokat megcsinálja a profilokat és lehet vele dolgozni
-egyetértek, még a régi WSD-khez valami akad,addig a WX-ekhez szinte semmi. Ha jól tudom kompatibilis a régi nyelekkel is a WX.
-egyetértek, viszont bolondbiztos; érzékeli ha megfogod, van benne giroszenzor is. Ha leteszed az asztalra azonnal kikapcsolja a kolbászt!Azért az a 2 másodperces felfűtés elég impresszív! Mire leveszi az ember a tartóról a nyelet és a munkaterület fölé emeli, addigra üzemkész (felfűtött akár 400 fokra is
) a Metcal!
Péter (Gliga) ajánlotta nekem, de sajnos egy eléggé lelakott 5000-eshez tudtam volna csak hozzájutni és azt mondta, ha már hat számjegyű összeget beleölök akkor vegyek 5200-ast. Az meg nem jött össze, így tarhálósra vettem a figurát és kunyeráltam egy JBC szettet. -
válasz
vzoole
üzenetére
Nagyon bevált az WX2 brutál jó volt, de eladtam mert kell kerítésre a píz

Most tarhált JBC-k vannak, nincsen velük semmi gond... Arra a mórickázásra amire használom szinte bármi jó.Próbáltam egy METCAL-t, nagyon tetszett, de az már tényleg ipari cucc! Ha nem adta volna olyan elmebeteg áron a gazdája, akkor megvettem volna...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3711, 100% AKKUMULÁTOR
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

) a Metcal!