Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ielektros

senior tag

válasz KillHates #2091 üzenetére

Na pont erre ugrottam mert a tapasztalatok hasonlok. Most tette be nalam a kanalat mikor otthon voltam Magyarorszagon egy elektronikai forummal kapcsolatos tapasztalat. Feldobtam a forumban, hogy hozok az embereknek szivesen egy bizonyos termeket (forrasztasgatlo folia) anyagarban a gyartotol csak mert otthon nincs normalis es ha van is horror aron. Egy vas hasznot nem tettem ra, mondom ott a listaar nekem azt fizessek ki erte meg a magyar postakoltseget. Ebbol az lett, hogy vagy 100.000.- erteku anyagot megvettem mivel marha nagy volt az erdeklodes. Nem baj, nem nagy munka, becsomagolom egy ora alatt aztan postara dobom. Az meg hagyjan, hogy volt akinek multhet pentekig konyorogtam, hogy azert legalabb fizesse ki. Aztan had ne mondjam, hogy sok ugy kezelte mintha egy paraszt boltossal beszelne. Szo szerint helyre kellett tennem, hogy fogja mar fel azert fordult hozzam, mert nem hajlando erte otthoni arat fizetni en meg ingyen dolgozom a kegyeiert, ugyhogy KUSS. A durvan 30-40 emberbol 3 (3db azaz harom) ember koszonte meg. Na mondom itt a moka vege. Vegyetek dragan akkor szart. Nekem 8. Nagyon nagyot csalodtam. Es sokan tenyleg olyan stilusban beszeltek mintha nem fognak fel, hogy mi van. A kedvencem az volt aki megyjegyezte, hogy jo kis uzletet csinaltam mert legalabb 300Ft-ot keresek 1db folian. Mivel a nagyobb mennyiseg miatt picivel olcsobban kaptam. Nagyon nehezen tudtam a fejebe verni, hogy azert a 300Ft-ert mar magyarorszagon sem tesznek sok mindent keresztbe. Itt az 1€ haszon meg elegge csufos. De mindegy. Ez van :Y Tobbet ilyet nem kovetek el azt kesz.

Új hozzászólás Aktív témák