- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kevesebb review, tobb oknyomozo ujsagiras es melymetodikai elemzes
Ez bulváros? Vagy valamit elírtál?
Az oknyomozó újságírás szerintem jó.
o is mondja nincs szakiranyu diplomaja, es par esetben ez teljesen egyertelmu
Szvsz a végzettség túlértékelt, anélkül is lehet jónak lenni. Persze Steve nem az, tényleg átlagos szinten van. Inkább mint újságíró működik, lásd fent.
az emlitett LTT tv review egyertelmuen laikusoknak is szol es baromi szorakoztato, mas reszrol viszont szisztematikusan megy vegig, hogy mi szamit
Igen, ebben nagyon jó az LTT. Meg most épp belefutottam ebbe, ez is a jó tartalmak közé tartozik, amikor elmagyarázzák a laikusoknak a marketingbullshitet:
NVIDIA Needs to STOP - RTX 3050 & Misleading Branding
Anno én is belefutottam az általa is mesélt GeForce4 sztoriba, meg még sokan mások.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo 3DS és DS topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- BMW topik
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Újszerű, Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Újszerű, akku állapot 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest