Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
mAtThEw0319
senior tag
válasz
hdanit610
üzenetére
Én kérek elnézést, hogy nem születtem ízlésficammal!

Oscar díjra nem gyúrok, ez a valós reakcióm, nem toltam túl semmit, ellentétben az Apple-l!
Csodálkozni sem csodálkozom, maximum azon, hogy ez valakinek hogyan tetszik (kapcsoló gombok is hogy néznek ki....
áhh!!....) , miközben.. ismételje a tököm magam! Leírtam előbb miért nem tetszik. Mindegy... vagy megszokom vagy megszökök. 
Inkább maradt volna a gagyinak tűnő régi dizájn, mint ez a giccses kínai bóvli s**r! Okádék ...! Belépsz egy külsős appba és máris totál más dizánj fogad.. olyan mint a nagyon régi androidokon az ikonok össze vissza néztek ki. Mindegy.. kiadtam magamból, peace!

-
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Microsoft Rewards
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Revolut
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Tőzsde és gazdaság
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hálózati / IP kamera
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Lenovo ThinkPad X1 Nano Gen 1 2K kijelző / i7 / 1TB SSD / 1kg alatt
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

áhh!!....) , miközben.. ismételje a tököm magam! Leírtam előbb miért nem tetszik. Mindegy... vagy megszokom vagy megszökök. 
.