Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- kenand: Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db. SSD (HDD) befogadására
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Noyb eddig főleg a nagy amerikai cégek, az Apple, az Alphabet és a Meta ellen kezdeményezett eljárásokat, amelyek nem ritkán vizsgálatokhoz és több milliárd dolláros büntetésekhez vezettek.
Wikipedia:
Noyb - European Center for Digital Rights is a non-profit organization based in Vienna, Austria.
Vajon kihez vándorol akkor az a sok-sok megszerzett pénz a bünetésekből? -
kilua
senior tag
"Noyb eddig főleg a nagy amerikai cégek, az Apple, az Alphabet és a Meta ellen kezdeményezett eljárásokat, amelyek nem ritkán vizsgálatokhoz és több milliárd dolláros büntetésekhez vezettek. Kínai cégek ellen most először tett panaszt az osztrák Noyb"
Nem lehet egyszerű globálisan összekapcsolt platformot üzemeltetni úgy hogy minden európai adat kizárólag európában legyen kezelve, de ha nem lehetetlen akkor komoly büntetések után talán meglépik ezek a kínai és amerikai cégek.
-
Pikari
addikt
Most vettem xiaomi telefont. 16 éve vettem utoljára telefont, de hozzá kell tenni, hogy ismerősök, barátok levedlett telefonjait el szoktam kunyerálni, szóval csak 10 éves lemaradásban voltam technológiailag. Mostanáig.
Igaz, hogy ontopikabb legyek: internet, google, xiaomi account, meg bármi hasonló az nem lesz rajta, és sim kártyát se fog látni soha. A kamerájának a minősége viszont olyan, amit más gyártó nem képes hozni még 5x annyi pénzért sem. Nekem meg főleg a kamerája miatt kellett, mert már ciki volt, amit a kaputelefon szintű telókkal csinálni tudtam.
-
Helloklima
friss újonc
Adatok küldése Kínába? .. Sosem volt még ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
it A TikTok mellett 5 másik kínai cég ellen tett adatvédelmi panaszt az osztrák Noyb.
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Prèmium minősèg, elèrhető áron! Ne hagyd ki !
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest